2777
2789

جلو شوهرم همش زنداییم میگ اره خواهر زادم هم سرکار میره هم بارداره هم اشپزی میکنه بااینکه حامله هست

خب منم سرکار میرم و خونه اسپزی میکنم ولی چون مادری ندارم ک تعریف کنه همش تیکه میندازن غذا درست کردنم بلدی مگ

یا بجز نیمرو مگ بلدی 

خب اخه خواهر زادت ک سرکارش دوساعتم کار تمیکنه رو میچسبونی بمن

چ زمونه ای شده حامله شدن هنر شدخب همه میشن

امشب میخواستیم بریم پیک نیک ی کتلت درست کردم ک تو عمرشونم نخوردن مطمعنم😌😌

مشک آن است که خود ببوید

نه آنکه عطار بگوید

شما شک نکن صدهیچ جلوتری که سعی دارن خودشون رو بالا نشون بدن و فکر کنی اونها هم یک چیزی دارن.

کلا مردم وقتی جلوی حسادت میکنن شروع میکنن به تخریبش تا اون حسادت کمرنگ بشه

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونه مامانم اصلا اصلا آشپزی نکردم حتی بلد نبودم چایی دم کنم افتخارم نمیکنم نه. درس میخوندم وقت نداشتم و هیچ علاقه ای هم نداشتم به یاد گرفتنش 

ولی دخترعمه خام مدل به مدل کیک و دسر‌و حلوا

بعد من زودتر از بقیه ازدواج کردم عمه خام همش جلو شوهرم و مادرشوهرم میگفتن پای غذا چی میکنی توووو یاد گرفتی؟!نسوزونی خودتو فلان نکنی به مسخره و خنده میگفتن

الان گاهی پیش میاد چیزی میبرم اونجا ازم دستور پخت میپرسن

دیگه گذشت اون زمان که از رو دست مامان آشپزی یاد بگیری یه سرچ بزن اینستا بهترین آشپز های رستوران تا دارن آموزش میدن 

منم خونه مامانم اصلا اصلا آشپزی نکردم حتی بلد نبودم چایی دم کنم افتخارم نمیکنم نه. درس میخوندم وقت ن ...

من واقعا دست پختم از مامانم هم بهتره حتی بابامم کفت 

این خیلی حسودی میکنه بهم

همش میگ دخترای مادرم خوش شانسن و خودشو میچسبونه ب شوهرم

وای حرفای زنداییت چرا باید برات مهم باشه اهمیت نده سعی کن کم تر ببینیش

نه نمیدونم اخه چرا میخواد منو پیش نظر شوهرم تخریب کنه هی میگ خواهرزادم انقد کاریه غذا میپزه حامله هم هست سرکار هم میره خونه مادرشوهرشو تمیز میکنه

اینا افتخار داره؟؟؟؟خب همشو من هم انجام میدم بجز خونه تمیز کردن برا ننه بابای شوهر

حامله شدنم ک افتخاری نداره تو این کشور

نه نمیدونم اخه چرا میخواد منو پیش نظر شوهرم تخریب کنه هی میگ خواهرزادم انقد کاریه غذا میپزه حامله هم ...

خب دیدن زنداییت مهم تره یا زندگیت ؟ 

وقتی میبینی داره پیش شوهرت تو رو بد میکنه خب اونجاهایی که هست نرو

خب دیدن زنداییت مهم تره یا زندگیت ؟ وقتی میبینی داره پیش شوهرت تو رو بد میکنه خب اونجاهایی که هست نر ...

همیشه هست همه جا

فضوله 

حتی هرجا میرم اونم میاد

یبار پیش مادرشوهرم گف عروست جدیده بذار یکم یذگره اون روی خودشو نشون میده حالا من اددددددم بشدت مظلوم

[QUOTE=393450256]همیشه هست همه جا فضوله  حتی هرجا میرم اونم میاد یبار پیش مادرشوهرم گف عروست جدیده بذار یکم ی ...[/QUOTE

ببخشیدا ولی خیلی نفهمه واقعا 

به مامانت یا به داییت بگو بهش تذکر بدن