2777
2789
عنوان

حالم از دوستم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 79 پست
اصلا همه چی به کنار ،فقط واسم سواله که چرا اومده گفته 6 صبح😐از کجا ساعاشو میدونسته و اصلا چرا باید ...

اینام قبل تاپیک زدن سر بساط منقلن

بعضیارو ندیدی میان میگن انار بخوریم بچه چشم ابی میشه؟

ژنتیک داره قهقهه میزنه😑🤣

اره بابا با هلو چشما عسلی میشه

با خیار سبز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا پسرش با پسرم هم کلاس خیلی ساله ازدواج کردن

میگم استارتر وقتی که تاپیک زدی و تاپیکت را خوندم همون لحظه فکرم رفت سمت پسرش و ازتون پرسبدم پسرش کجا بوده.

خواهشا به دوستت بگو و حتما بهش تذکر بده حداقل جلوی پسرش رعایت کنه، کسیکه حین .... تلفنو جواب بده و به طرف بگه فکر نکنم جلوی پسرش هم مراعات کنه، انشاالله که دوست شما رعایت میکنه

میگم استارتر وقتی که تاپیک زدی و تاپیکت را خوندم همون لحظه فکرم رفت سمت پسرش و ازتون پرسبدم پسرش کجا ...

پس چی فکر کردی؟!

یه همکار داشتم خیر سرش تحصیلکرده بود می گفت شوهرم همش پسرم طفلک رو می فرسته حموم و دِ یالا!

لایک پسرشم تو حموم ج ق میزده از دست اینا

بعد این لاشیا میان میشن همکلاسی بچه های من و شما

ببخشیدا ولی فک میکنم دوستت یه ادم شوهر ندیدست که تا ازدواج کرده شلوارشو کشیده پایین و یه پیک‌میه که ...

اه انقدر بدمممم میاد رشته بخدا بعدم بهشون ی چیزی میگی، با پررویی کامل میگن پس کجااا بپرسیم سوالمونو خب لامصب اینجارو کردین پو*رن هاب نوشتاری 

اونوقت توقع دارن ما هیچی نگیم من تاپیکای این شکلیو فقط گزارش میزنم 

من نمیدونم فقط میدونم حاله خودم خرابه

حال منم بد شد! منو همسرم نذاشتیم حتی ذره ای از این موضوعات‌ خصوصی زندگیمون کسی بفهمه همیشه اینقدر مراقب هستیم که حد نداره بعضی ها چه بیخیالن

اه انقدر بدمممم میاد رشته بخدا بعدم بهشون ی چیزی میگی، با پررویی کامل میگن پس کجااا بپرسیم سوالمونو ...

چیزی هم بگی چقدر فحش میدند و میگند گوشت تلخو ...

چرا فکر میکنند هرکسی در این موارد حرف بزنه خیلی خوش رو و بانمکه هرکس حرف نزنه گوشت تلخه!