2777
2789
خیلی خوشگله فکر کنم گرونم خریدی نه ؟

مرسی عزیزم آره ..

بالاتنش دکلته یقه دلبری بدوزم 

آستین هم وصل کنم ..

رنگش کرمی روشنه ..

میکاپ لایت یا یکم پر رنگ تر ؟

موهام مشکیه

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که استرش کمرنگ تره بهتره

همون کمرنگه خریدم ..یکیش رنگش یکم تیره تره اون نه ..

اونی که رنگ بدن و کمرنگع من خریدمش..

واسه بهتر دیده بشه عکس پر رنگه رو هم گذاشتم

خییلیی خوشگله

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

عالیه

اسی چند گرفتی؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

چند گرفتی

خیلی قیمت مناسب گرفتم 

هر متر پارچه ۱۴۵۰ ..از پیج اینستا قشم رمکان سفارش دادم ..مشابه همین پارچه ها سمت ما در نیومد ۱۰ تومن دو نیم مترش ( مثل این قشنگ نبودن واقعا اینی ک من گرفتم خیلی شیکه )  طرح پنل 

دو متر و ۶۰ واسم در اومد ۴ تومن با ارسالش ..

دوختش ۳ تومن ..

پارچه ساتن ساده هم ۱ تومن یه سری خرن و پرت دیگ هم واسه لازمه ..کلن رو هم ۸ و نیم تا ۸ و هفتصد واسم در میاد پیرهن 

عالیهاسی چند گرفتی؟

خیلی قیمت مناسب گرفتم 

هر متر پارچه ۱۴۵۰ ..از پیج اینستا قشم رمکان سفارش دادم ..مشابه همین پارچه ها سمت ما در نیومد ۱۰ تومن دو متر و نیمش ( مثل این قشنگ نبودن واقعا اینی ک من گرفتم خیلی شیکه ) طرح پنل 

دوختش ۳ تومن ..

پارچه ساتن ساده هم ۱ تومن یه سری خرن و پرت دیگ هم واسه لازمه ..کلن رو هم ۸ و نیم تا ۸ و هفتصد واسم در میاد پیرهن 

عزیزم متری چند گرفتیخودت خیاطی بلدی؟برای مجلس چ کسی هست

خیلی قیمت مناسب گرفتم 

هر متر پارچه ۱۴۵۰ ..از پیج اینستا قشم رمکان سفارش دادم ..مشابه همین پارچه ها سمت ما در نیومد ۱۰ تومن دو نیم مترش( مثل این قشنگ نبودن واقعا اینی ک من گرفتم خیلی شیکه ) طرح پنل 

دوختش ۳ تومن ..

خودم خیاطی بلد نیستم