2777
2789
سلامت باشی عزیزم.کوردام خیلی به لباس و آرایش اهمیت میدن.عاشق لباس کوردیم ولی خیلی گرونن

دقیقااا خیلی زیاااد یعنی هر مجلس چند ده میلیونی خرج میشه ..

من این سری لباسم طرح پنلی سفارش دادم ..ولی میخام یه دورم لباس کوردی مردانه بپوشم😂با اونم برقصم🫀❤️❤️

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤

دقیقااا خیلی زیاااد یعنی هر مجلس چند ده میلیونی خرج میشه ..من این سری لباسم طرح پنلی سفارش دادم ..ول ...

لرام تو بیشتر عروسیاشون لباس کوردی میپوشن.اینجا کرایه میدن بیشترا کرایه میکنن.ولی من وسواسم کرایه ای نمیتونم بپوشم دوس دارم بدوزم که هم خیلی گرونه هم خیاط باید خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرام تو بیشتر عروسیاشون لباس کوردی میپوشن.اینجا کرایه میدن بیشترا کرایه میکنن.ولی من وسواسم کرایه ای ...

اونی که خودت میدوزی به چیز دیگس

پارچه شیک میگیری ..

از همین پیج که من سفارش دادم ببین ..قیمت پارچه هاشم عالیه ..

همیشه از پیج سفارش میدم خیلی خوبه 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤