2777
2789

طرف رفته دندون های دخترشو ارتودونسی کرده هشتادپنج تومن داده هروقت بمن میرسه میگه عاااکن دندونات ببینم 

ببینم روهم قرارمیگیرن نیاز ب ارتو داری یان 

دندونامو نشون ک میدم میگه بروووو ارتو کن حتمااا ببین ما دخترمون بردیم چ خوب شد نتیجع گرفتهههه توهم برووو نامنڟمه

یامثلا پوست من سفیده خیلییی سفیده ..دخترش سبزست تامیادخونمون میگ وای تحفست پوست سفید پوست فقط سبزه شکلاتی عاللیههه الان مده سفید دیگ مدنیس

من قدم ۱۵۶ عه دخترش ۱۷۸ میگ وایییی قد و هیکل بلند مث سرو خوبه نه کوتاه بدرد نمیخوره 

من چیزی نمیگم بهش سکوت میکنم چون جوابشو بدم هم سطح خودش میشم ...ولی بعدش ک میره خیلی اعصابم خورد میشه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پوکیدم 😂😂😐چقد بی‌شعوره

مشکل اینجاست ک درمقابل بی شعوری ادم هانباید خندید

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

اگه جوابشو میدادی دیگه از این زرا نمیزد

هرچی میگم جواب میده

عادتشه و خستم کرده

میخاد دماغ دخترشو عمل کنه

بمن نگاه میکنه خوووب میگه نههه مال توعمل نمیخاد خوبه ولی کاش قدت بلندتربودخوب بود

خیلی رومخمه

مشکل اینجاست ک درمقابل بی شعوری ادم هانباید خندید

اینا اینقدر تباهن که اصلا ارزش نداره آدم به خاطرشون ناراحت شه به بیشعوری و پوچی و بدبختیشون فقط باید خندید 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

میخواد دخترشو ببره بالا دیگه بلد نیست چه جوری

تامیاد خونمون یاتوجمع شروع میکنه مقایسه کردن

عادتشه

ی بارم جوابشو دادم تا ی مدت قهربودن باهام عروسی بچش اشتی کردخودش الان مجدد رفته رو مخم

هرچی میگم جواب میدهعادتشه و خستم کردهمیخاد دماغ دخترشو عمل کنهبمن نگاه میکنه خوووب میگه نههه مال توع ...

بش بگو من کمبودی در خودم نمیبنم دلیل نمیشه چون دخترت نیاز به تعمیر داره منم داشته باشم 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚