2777
2789
عنوان

بچه آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجوری با خودم میگم وقتی بچه هایی هستن که مادر و پدر ندارن چرا من یکی دیگه رو به دنیا بیارم

شرایط پرورشگاه بچه اوردن خیلی سخته از زایمان میترسی یا از ایندش؟

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شرایط پرورشگاه بچه اوردن خیلی سخته از زایمان میترسی یا از ایندش؟

نه اصلا هیچ کدوم اینا نیست من نمی تونم قبول کنم بچه هایی در حسرت محبت مادر باشن من یکی دیگه رو اضافه کنم به این دنیا درحالی که می تونم مادر یکی از اونا باشم اینجوری کسی هم تو این دنیا بی مادر و پدر بزرگ نمیشه

اره ولي بايد قبل ازدواج به شوهرش ميكفت اونم حق داره فرزندي از خودش داشته باشه اين خانم با خودخواهيش ...

چه فرقی براش می کنه فکر کنه اینم من زاییدم‌

نه اصلا هیچ کدوم اینا نیست من نمی تونم قبول کنم بچه هایی در حسرت محبت مادر باشن من یکی دیگه رو اضافه ...

شما نمیتونی که همه بچه هارو نجات بدی این بخشی از دنیا که نصفش عشق و محبته نصفش غم و حسرته 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید قبل ازدواج در مورد این چیزا حرف زد 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

شما نمیتونی که همه بچه هارو نجات بدی این بخشی از دنیا که نصفش عشق و محبته نصفش غم و حسرته

می دونی این حس از کجا شروع شد من برای معاینه بچه ها رفته بودم مرکز بعد یه بچه که ۵ سالش بود پسر بود آنقدر خوشگل منو دید بعد گفت خانم شما اومدی مامان بشی فکر کرده بود اومدم بچه ببرم گفتم نه اومدم معاینه تون کنم منم ارتباطم با بچه ها خیلی خوبه بعد بچه ها خیلی از من خوششون اومده بود می گفت خوش به حال پسرت که شما مامان شی چون خیلی مهربون و خوشگلی فکر می کردن بچه دارم 😂😂

اره ولی ما وضع مالی خوبی داریم بعدم هر دوتامون تحصیل کرده ایم مشکل خاصی هم نداریم

باید ناباروری داشته باشین و به هیچ عنوان نتونین بچه دار بشین.

حتی در اون صورت هم میرین تو لیست انتظار و ممکنه چند سال طول بکشه.

باید ناباروری داشته باشین و به هیچ عنوان نتونین بچه دار بشین.حتی در اون صورت هم میرین تو لیست انتظار ...

نه الان دیگه اونجوری نیست میدن اگر همه چی داشته باشی