بچه ها من دوست دارم یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگ کنیم ولی شوهرم مخالفه میگه ما وقتی می تونیم بچه داشته باشیم از خودمون یکی که از وجود من و تو باشه چرا باید بچه یکی دیگه رو بزرگ کنیم بهم میگه چرا داری خودتو از این نعمت خدا محروم می کنی مگه تو دوست نداری بارداری رو تجربه کنی ، منم گفتم یا پرورشگاه یا هیچی من بچه نمیارم برات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرایط پرورشگاه بچه اوردن خیلی سخته از زایمان میترسی یا از ایندش؟
نه اصلا هیچ کدوم اینا نیست من نمی تونم قبول کنم بچه هایی در حسرت محبت مادر باشن من یکی دیگه رو اضافه کنم به این دنیا درحالی که می تونم مادر یکی از اونا باشم اینجوری کسی هم تو این دنیا بی مادر و پدر بزرگ نمیشه
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
شما نمیتونی که همه بچه هارو نجات بدی این بخشی از دنیا که نصفش عشق و محبته نصفش غم و حسرته
می دونی این حس از کجا شروع شد من برای معاینه بچه ها رفته بودم مرکز بعد یه بچه که ۵ سالش بود پسر بود آنقدر خوشگل منو دید بعد گفت خانم شما اومدی مامان بشی فکر کرده بود اومدم بچه ببرم گفتم نه اومدم معاینه تون کنم منم ارتباطم با بچه ها خیلی خوبه بعد بچه ها خیلی از من خوششون اومده بود می گفت خوش به حال پسرت که شما مامان شی چون خیلی مهربون و خوشگلی فکر می کردن بچه دارم 😂😂