2777
2789
عنوان

پدرگرامی بنده🤠

63 بازدید | 6 پست

میگه آشپزی بلد نیستی یا شور میشه یا بی نمک

یا له یا دیر برمیداری برنج

ته دیگ نمبگیره یا میسوزنی😂

بابا به به پیر و پیغمبر از آشپزی خشم نمیاد😂😑

ولی بابام میگه باید بلد باشی🧐☝️ 

حق داره هاا، ولی من خشم نمیاد همش گند میزنم

راهکار دارین آشپزیم خوب شه؟

برم کلاس آشپزی واقعا یا نه😂

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

وقتی خوشت نمیاد هیچ وقت دستپختت خوب نمیشه

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

نه بابا از گوگل یاد بگیر اینستا اینا پره

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی خوشت نمیاد هیچ وقت دستپختت خوب نمیشه

عکس پروفایلت خودتی؟

چه جرعتی 😵

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

عکس پروفایلت خودتی؟چه جرعتی 😵

خودم نیستم نتیه 

ولی خودمم ۱۲ تا مار دارم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

خودم نیستم نتیه ولی خودمم ۱۲ تا مار دارم

واوووو