2777
2789

داشت میرفت بش گفتم میری بیرون گفت نه کفتم میری پارکینگ پیش ماشین گفت اره .الان رفتیم پایین تا مغازه هم رفتم نبود با این مرد واقعا باید چیکار کرد ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم تازگیا وقتی قهر میکنه بدون خبر جایی میره خیلی بچگانه ست رفتارش

کجا میره حالا ما اینجا کسیو نداریم که

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
خاک تو سر اون زنی کنند که رو زندگی یک بدبخت دیگه سوار بشه.

کدوم زن ؟؟

مثلا میره خریدسری آخر رفته بود بازار ماهی خریده بود ولی نگفته بود که دیرتر میاد

حالا شوهر من قبلش رفته بود خرید نمیدونم اصلا شلوار پوشیده بود کجا رفتش

خیانت

بحث خیانت نییس اگه خیانت بودش به خودش میرسید فقط تیشرت پوشید رفت

حتمارفته به دور بزنه بیادحوصلش سررفته حتما

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج