2777
2789
عنوان

از این خانم چه وایبی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 58 پست
خودت که نیستی !!؟ مام بدون تعارف داریم بد میگیم🤣🤣

نه نه راحت باش🤣🤣🤣

من بیست سالمه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بشدتبدخوادحسودروانی اشغال

👺💔

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

دیگه مطمئن شدم جاری یا خواهر شوهره🤣🤣

نه مامان اکسمه🤣🤣🤣🥲🥲🥲🥲

الان اینطور میخندما یه زمانی از گریه بیهوش میشدم میرفتم زیر سرم

حلالش نمیکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نه مامان اکسمه🤣🤣🤣🥲🥲🥲🥲الان اینطور میخندما یه زمانی از گریه بیهوش میشدم میرفتم زیر سرمحلالش نمی ...

عزیززززم

اکس بوده ،شوهر که نبوده ، چاره نداشته باشه، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

شبیه هلیا امامی نیس یکم ولی اون چشاش مرموزه هلیا نه مهربون

این کلا کثافته

خواستم نظر بپرسم مطمئن شم

جونت سلامت ؟ تازه ادامه داشت روم نشد بگم🤣🤣

بگو عزیزدلم بگوووو🤣🤣

عزیززززماکس بوده ،شوهر که نبوده ، چاره نداشته باشه،

همونو بگو 

این و دخترش

منو تا لب گور بردن

چقدر حمله پنیک شدم توهین شنیدم از طرفی حرفی میزدم جوابی میدادم پسر منو زنده م نمیذاشت:)

وای میترسم ازش حس خوبی نمیده 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚