اصلا درک نکردید چی گفتم. با نظرتون مخالفم. در عین حال که آدم خرج میکنه باید فکر آینده هم باشه. اکثر ...
من اعتقادی به حساب مخفی و غیر مخفی ندارم. فقط اعتقادم اینه که هر پولی از شوهر یا پدرش میگیره باید خرج کنه و لذت ببره و نباید پس انداز یا مخفی کنه. وقتی خواست جدا بشه بالاخره یه ماشینی چیزی دارن می فروشه یه جا رو رهن میکنه. با تاکسی و مترو میره باشگاه. و میره سر کار خرج خودشو در میاره باز کیف میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این همه تجربیات بقیه رو میبینید باز درک نمیکنید . در کل نظر خودتونه شما هر جور خواستید زندگی کنید
عزیزم درک میکنم هرکی نظرش فرق داره، بی درک نیس. نظر من اینه که ترس از آینده بدتر از خود آیندس. و حساب مخفی نیاز نیس. میتونی هر چند وقت که پول جمع شد برا خودت النگو یا انگشتری چیزی بگیری. اگه بعد از ۲۰ سال جدا شد، طلاهاشو بفروشه یه جا اجاره کنه. مشکل اینه که زن هارو ضعیف میبینن هر زنی میتونه اگه جدا شد کار کنه پول در بیاره مثه همه جای دنیا. به جای این فکرا مهارتشو بالا ببره و شغل و موقعیت خوب برای خودش بدست بیاره و ترس از آینده رو کنار بذاره.
عزیزم درک میکنم هرکی نظرش فرق داره، بی درک نیس. نظر من اینه که ترس از آینده بدتر از خود آیندس. و حس ...
بله اما تجربه اکثریت نشون داده باید مخفی باشه هر چقدم آدما موفق باشه نباید همه چیو رو کنه. چقدر زن دیدم که شوهرشون با هزار کلک سرمایه شونو از چنگشون دراورده و نمیده. دیگه این همه بدبختی زنهارو میبینیم باید که درس بگیریم. در عین حال که خوش میگذرونه باید فکر آینده هم باشه. این حرفای انگیزشی نمیدونم ترس از آینده و فلان کشکه. باید واقع بین بود
قرار نیس همه رو پس انداز کنه در کل درک نمیکنید چی گفتم. چیو ماشینی چیزی دارن. خیلیا زنها یه قرون پول ...
اونکیسی که شما میگی مشکلش این نیس که حساب مخفی نداره و رابطش از اساس مشکل داره. اون مردی که یه قرون پول به زنش نمیده، زنش هم باید بگه من غذا درست نمیکنم و کارای خونه رو انجام نمیدم. و بره دنبال کار بیرون. این باید هم و غمش رو این باشه که درست رفتار کنه. تو هم درک نمیکنی من چی میگم و اینقد عجول و کم صبری هرکی تاییدت نکنه بهش چیزی میگی