2777
2789

من کلا اعتقادم اینه یه زن باید یه حساب مخفی داشته باشه و پولای زمان مجردیش یا حتی وقتی الانکه متاهله و کار میکنه رو انتقال بده به اون حساب

اما شما سرمایه تونو پیش کی امانت میزارید؟ میدین به مادرتون که کارتتونو نگه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به ناراحتی نداره. چون زن در دنیای امروز امنیت نداره

من سعی میکنم با موارد دیگه امنیت برای خودم بسازم 

مثلا سند خونه به نام منه. 

و این حساب مخفی برای بعضی ها خوبه و ممکنه جواب بده

هر کسی بستگی به شرایطش داره

جمع کنه که چی بشه؟ خرج کن کیف و حالشو ببر. فردا هم پول فردا میرسه. به نظر من زن باید فقط خرج کنه 😂

اصلا درک نکردید چی گفتم. با نظرتون مخالفم‌. در عین حال که آدم خرج میکنه باید فکر آینده هم باشه. اکثر خانما بعدا ک خدایی نکرده مشکلی پیش میاد یا جدا میشن هیچ پشتوانه ای ندارن‌‌. یه زن عاقل باید پس انداز مخفی داشته باشه از حقوق خودش پولای شوهرشم خرج کنه

ربطی به ناراحتی نداره. چون زن در دنیای امروز امنیت نداره

تا وقتی بخوای به این چیزا فکر کنی تموم شده عمر و فرصتا از دست رفته. اون زن یا خونه شوهرشه یا خونه مادرشه. یا جدا شده با مهریه و کمک پدرش یه جایی اجاره کرده. یه عمر خودشو دق بده که امنیت نداره درحالیکه میتونست شاد باشه و خرج کنه؟ 

من سعی میکنم با موارد دیگه امنیت برای خودم بسازم مثلا سند خونه به نام منه. و این حساب مخفی برای بعضی ...

بله ولی خیلیا نه خونه دارن واگرم داشته باشن بنام نمیزنن. در کل من میگم از حقوق خودم پس انداز کنم

پس شوهرتون اگه یه روز یهویی اون کارتتونو ببینه چی؟ من میخوام حتی روحشم خبر نداشته باشه. البته در حال ...

مهم نیست ببینه از بانکای زیادی  ‌کارت دارم  متوجه نمیشه

میتونی برای حسابت کارت نگیری همراه بانک نصب کنی با اون کار کنی

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

تا وقتی بخوای به این چیزا فکر کنی تموم شده عمر و فرصتا از دست رفته. اون زن یا خونه شوهرشه یا خونه ما ...

این همه تجربیات بقیه رو میبینید باز درک نمیکنید . در کل نظر خودتونه شما هر جور خواستید زندگی کنید