2777
2789

پسرم هفت سالشه 

همه چی تو اتاق مهیاست نمیره تو اتاقش بخوابه 

وابستگی نداره چون خونه مادربزدگا و اینا می خوابه 

فقط دلش نمی خواد  تو اتاقش بخوابه چون فکر می کنه مجبور به انجام کاری شده یا مثلا ما با هم می گیمو می خندیدم اون قراره تنها و بی کس بمونه

دخترمم سه سال و نیمشه هر دو تو اتاق تخت دارن و می تونن بخوابن تنها هم نیستند

دخترم اوایل می رفت بخوابه 

پسرم می‌رفت میاوردش می‌گفت نه اونجا نخواب کیف نمی ده بیا همه با هم تو کشتی مامان اینا بخوابیم 

کسی راهکاری داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییییییی چطور دلت میاد بچه رو جدا بخابونی .اصلا گناه داره می‌ترسه من وپسرم دستمون گردن هم میخابی ...

من عقیدم با شما فرق داره تا آخر که نمی تونن ور دل من باشن مامانشونم عروسکشون که نیستم اونا هم عروسکم نیستند انسانند 

وایییییییییی چطور دلت میاد بچه رو جدا بخابونی .اصلا گناه داره می‌ترسه من وپسرم دستمون گردن هم میخابی ...

تا کی عزیزم؟ 

دل اومدن نداره که 

خواب زن و شوهر با همه

بچه چی‌میگه اون وسط

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
راهکارش فقط سخت گیری و تسلیم نشدنه . چرا نباید فرزندتون مجبور به انجام کاری بشه ؟

این تحلیل منه

فکر می کنم اینو یه بازی می دونه و فکر می کنه اگه راضی شده تو اتاقش بخوابه یعنی بازی رو باخته و من بردم

این تحلیل منهفکر می کنم اینو یه بازی می دونه و فکر می کنه اگه راضی شده تو اتاقش بخوابه یعنی بازی رو ...

پس شاید بشه با بازی های دیگه و جایزه های کوچیک عادتش داد . مثلا هر کس تا صبح توی اتاقش بخوابه صبح یه خوراکی توی اتاقش پیدا میکنه . یا مثلا هر کس بخوابه تو اتاقش یه ستاره میگیره از جمع ممثلا ۳۰ ستاره میره.شهربازی .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚