2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست به خودش برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 40 پست
راستش بیشتره اوقات میزنم چون از وقتی اگزما گرفتم همش میترسم برگرده خیلی به خودم چیزمیز میزنم رطوبت د ...

اهان ممنونم از توضیحاتت

بعدش صورتتون میشورید.من ضدافتاب بی رنگ میزنم.بعضی موقع خیلی کم پیش امده نشستم  با شوینده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نمیشورم ضدآفتاب من کمی رنگ داره نیم برنز

مرسی عزیزم

اسم ضدافتاب لطف میکنی بگی..من دنباله ضدافتابه رنگ برنزه میگردم پوستم زیاد سبزه هم‌نیست.ولی دوست دارم

کرم پودر یکسال پیش خریدم ۵۵۰ رنگشم برنزه.زیادم مصرف نکردم.میگم ضدافتابه بهتره.کرم پودر برای مواقع خاص

مرسی عزیزماسم ضدافتاب لطف میکنی بگی..من دنباله ضدافتابه رنگ برنزه میگردم پوستم زیاد سبزه هم‌نیست.ولی ...

نئودرم و فوق‌العاده ازش راضیم قیمتش هم عالی بود فکر کنم 150

گرفتم همه چیزم دارم ازش آبرسان کرم دست ژل و ....

نئودرم و فوق‌العاده ازش راضیم قیمتش هم عالی بود فکر کنم 150گرفتم همه چیزم دارم ازش آبرسان کرم دست ژل ...

اهاان من ژل شستشوش رو داشتم.خوب بود

قیمتشم مناسبه ۱۵۰.اگه الان افزایش قیمت نخورده باشه

اهاان من ژل شستشوش رو داشتم.خوب بودقیمتشم مناسبه ۱۵۰.اگه الان افزایش قیمت نخورده باشه

آره خوب البته از افزایش قیمت

از سایت خانومی بگیر خب اف های خیلی خوبی میزنه

منم مدام از دیجی کالا و خانومی میخرم

چ ویتامینی میخوری؟بیشتر چ چیزی روی جوش و لکت تاثیر داشت؟

صبحا ویتامین سی مدل قرص جوشان مینرال۹۰تومن خریدم بعدنهارم زینک پلاس.روزی ۸ لیوان آب حذف هله هوله تنقلات تاحدممکن در کل آب خیلی تاثیر داره درون پاکسازی میکنه.سرم رتینول ویلاترم از دیجی کالا خریدم پوستمو شفاف میکنه