2777
2789
بازم صبر کن عزیزمروز ۱۴ باید بزنی

آخه من بلاست انتقال دادم بلاست معمولا از روز ده مشخصه حتی روز 8و9 هم مشخصه اگه مثبت باشه

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من بلاست انتقال دادم بلاست معمولا از روز ده مشخصه حتی روز 8و9 هم مشخصه اگه مثبت باشه

من به مرحله تخمک کشی هم نرسیدم حتی

هیچ فولیکول مناسبی نداشتم

دو دوره هم دارو گرفتم

چون شنیده بودم ۱۴ روز بعد مشخص میشه گفتم عزیزم

نمیدونم واقعا چی باید بگم چون درد خیلی بدیه..

هیچی آروم نمیکنه آدمو

انشالله خدا یه نی نی بهت بده سال بعد همین موقع بغلت باشه گلم❤️

خدا ظاهرا منو فراموش کرده مگه میشه این همه زجر و سختی و گریه بندتو ببینی و هیچ کاری نکنی 

من به مرحله تخمک کشی هم نرسیدم حتیهیچ فولیکول مناسبی نداشتمدو دوره هم دارو گرفتمچون شنیده بودم ۱۴ رو ...

دیشب یکی از آشناها ناخواسته باردار شده بود دنبال دکتر بود ک امروز بره سقط کنه آدم این چیزارو میبینه بدتر اتیش میگیره چطور خدا میتونه انقد بی تفاوت باشه نسبت ب ما

چن وقته اقدامی؟جاریم بعد از ۱۵ سال الان بچش یه ماهه بغلشه

8 ساله دوبار طبیعی حامله شدم اما با زایمان زودرس بچه هام رو از دست دادم بعدش دنیا چرخید ب علیه من کارم کشید ب ای وی اف الان 4 ساله از زایمان دوم میگذره و من دوبار ای وی اف کردم و منفی شدم منی ک خودم دوبار طبیعی باردار شده بودم

دیشب یکی از آشناها ناخواسته باردار شده بود دنبال دکتر بود ک امروز بره سقط کنه آدم این چیزارو میبینه ...

حرف دل منو زدی دقیقا

چرا به مایی که اینقدر زجر میکشیم بچه نمیده و به یکی که نمیخاد و بعدم سقط میکنه میده

من که جدیدا خبر بارداری می‌شنوم حالم از خودم بهم میخوره

8 ساله دوبار طبیعی حامله شدم اما با زایمان زودرس بچه هام رو از دست دادم بعدش دنیا چرخید ب علیه من کا ...

جاریمم دو تاسقط داشته این دفعه کل نه ماه هر روز یو امپول پروژسترون زد بچش موند.

انشالله خدا بهت میده نگران نباش گلم

یمدت اصلاح سبک کن روحیه رو عالی کن خپابت تنظیم کن تغذیه ات سالم باشه

انقد از این کارا کردم هرکاری ک بگی کردم من دیگه لوله هام رو از دست دادم طبیعی باردار نمیشم ای وی اف هم جواب نمیده برام