2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایید➕خانوم های زرنگ هم بیان لطفا 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی شروع میکنه ماز ؟ برای همه درس ها کلاس برم و ازمون بدم ؟

از مرداد شروع شده 

نمیتونی فقط چنتا کلاس برداری همه رو با هم داره پکیج الماسش

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

شما فکر کن کنکور رو کامل یاد گرفتی ولی یه پل هست به اسم نهایی یازدهم ۶ تا درس ودوازدهم ۱۰ تا درس رو ترمیم بدی اگر از ۱۹ کم آوردی نیاز نیس که کنکور بدی چون در رشته ی تاپ قبول نمی شی الان این نهایی ها رو خوندی ۲ ماه فقط باید اینا رو بخونی که دیگه کنکور از یاد رفته تیر میخوای چه جوری آماده باشی از همین الان بخون پر قدرت 

کتاب ها رو دارم از قبل بازم نیازه برم بخرم ؟

آره کلی تغییر کرده 

چون دانش آموز سمپاد بودی لطفا وقتتو سر ویوئو دیدن تلف نکن ماز کلاسینو و ....فقط مافیا کنکورن 

آدم همون کتاب تست هارو بخونه صد هیچ جلوعه خودم ضربه خوردم ازشون 

یه نکته بگم اگه خودت نفهمیدی یه موضوعی رو برو ویویو ببین چون واقعا از وقتی میره دانشجو هم هستی وقتو ...

بیین من سمپاد بودم یکسری چیزا رو بلدم یکسری ها رو بلد نیستم یکسری ها رو هم تا حالا نخوندم 

واقعا نمیدونم چکار کنم 

درسنامه ها هم زیادن 

وقت گیرم هستن خیلی

بیین من سمپاد بودم یکسری چیزا رو بلدم یکسری ها رو بلد نیستم یکسری ها رو هم تا حالا نخوندم واقعا نمید ...

مثلا الان یه فصل شیمی یازدهم بخوای با فراهانی بخونی کم کم ۶ جلسه ۴ ساعته است 

من خودم همیشه رو ۲× میدیدم