پاتریک_خسته مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2162 عنوان اگر عرق کاسنی به صورت بزنیم برای جوش خوبه⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 19 پست ممنون میشم اگر اطلاعی دارید بگید 1404/06/07 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامزد_حبیب عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5088 ممنون عزیزم خیلی لطف کردی متاسفانه تلگرام ندارم به منم متفورمین میدن خودم لاغرم اون میخورم هم فشارم ... اون قرصی که الان عکسشو فرستادمو جایگزینش کن مدلای مختلف داره بسته بندیاش فرق داره و اینکه جوشاتو نترکون چال میندازه روزی ۸ لیوانم تاثیر داره
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6134 اون قرصی که الان عکسشو فرستادمو جایگزینش کن مدلای مختلف داره بسته بندیاش فرق داره و اینکه جوشاتو نتر ... این عکس و فرستادی از این شرکتش بخرم متاسفانه آره میترکونم جای قهوه ای میسه آخر خیلی بزرگن خیلی این قرص و فرق نداره کی بخورم
نامزد_حبیب عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 5088 این عکس و فرستادی از این شرکتش بخرم متاسفانه آره میترکونم جای قهوه ای میسه آخر خیلی بزرگن خیلی این ق ... این مدلشو من خودمم پیدا نکردم اگه اینم نخریدی زینک پلاس حتمابخر.یه مدت تو خونه ضدآفتاب بی رنگ بزن .من از روتین پوستی خیلی جواب گرفتم صبحا صورتمو باشوینده میشورم بعدش تونرو وابرسان ضدآفتاب میزنم شبم باز میشورم ابرسان میزنم.روی جوش پمادزینکم بزنی خوبه خشکش میکنه قیمتی ندارن از دیجی کالا بخر تو تخفیف ارزش داره واقعا
پاتریک_خسته مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2162 .من صبحا ویتامین سی میخورم قبل نهار پودر ساشه اینوفولیک میخورم برای تنبلی تخمدانه. بعد نهار زینک پلا ... دوست عزیز ،قرص زینک پلاس روزی یکبار بعد ناهار بخورم؟قرص زینک پلاس برای ریزش مو واقعا تاثیر داره؟
کعهریز عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 6134 این مدلشو من خودمم پیدا نکردم اگه اینم نخریدی زینک پلاس حتمابخر.یه مدت تو خونه ضدآفتاب بی رنگ بزن .م ... باشه ممنون میخرم ضدآفتاب تونر آبرسان چی بزنم