2777
2789
دمش گرم ولی همسر من انتطار داره من کارمو گسترش بدم بتونه بیشتر خرج ننه شو بده از همین میسوزم فعلا فق ...

من حقوقمو از زندگی کشیدم بیرون زیاد نبودا ولی شوهرم اول اونو میخواست. 

هنوزم شکاره ازم و توی بحث میاره جلو روم ولی نمیخوام دیگه جوانیمو برای او زندگی کنم. یعنی اگه شعور تشکر داشت میشد ولی نداشت 

چند بار که باهاش نرم صحبت کردم میگه صبح تا شب برم برا فلان قدر ! خیلی پرو شده

حقیقت تلخ همین وقت زن نقش مردانه قبول کنه مردم نقش زن میگیره برای همین میگه نمیتونم برم کار کنم برای فلان قدر انگار زن روحیش حساس باش نتونه بهش فشار بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ دقیقا...حرف شوهر اون کاربر هم همین رو می‌گفت. می گفت من می خوام آقای خودم باشم و... اصلا شگرد این ...

اینم میگه دوست دارم کارم برای خودم باشه ولی اصلا مغز اقتصادی نداره ، بله متاسفانه وقتی پسر خونه بود تمام حقوقش برا اونا بود و بعد از ازدواج هم ادامه داد حتی خامواده اش خیلی بیشتر خرج میتراشیدن که نکنه چیزی بمونه باور نمیکردم انقدر چیپ رفتار کنن مادرهمسرم هر چی که من میخریدم و خوشش میومد و دوست داشت داشته باشه ، گفتنی زیاده ولی دیگه کم اوردم 

حقیقت تلخ همین وقت زن نقش مردانه قبول کنه مردم نقش زن میگیره برای همین میگه نمیتونم برم کار کنم برای ...

نقش مردانه برای زن واقعا تا یه جایی فقط امکان داره بعدش میشه فرسایش و استرس پول حالا حرف بچه هم‌میزنن ولی بهش گفتم بچه بیاد من دیگه نمیتونم کار کنم ساکت میشه

اسی منم مثله شما بودم

جاریم میگه احتمالا دعا خورت کردن 

تازه چشمام باز شده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
تا ابد درسته

خانوادت چیزی نگفتن

خونه ماشین و فلان داشتی

والا باور نلمدیره

سنتون زیاد تر از اقا هست؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اسی منم مثله شما بودمجاریم میگه احتمالا دعا خورت کردن تازه چشمام باز شده

باورت میشه میخوام حرف بزنم نمیتونم؟؟؟ زبونم بسته اس فقط توی ذهنم با خودم میجنگم و ذهنی باهاشون دعوا میکنم

اینم میگه دوست دارم کارم برای خودم باشه ولی اصلا مغز اقتصادی نداره ، بله متاسفانه وقتی پسر خونه بود ...

خیلی ها مغز ندارند اما برای خانواده شون از صبح تا شب کار می کنند. شوهر شما عرضه ( مطمئن نیستم درست تایپ کردم یا نه) نداره.

مفت خوره

خانوادت چیزی نگفتنخونه ماشین و فلان داشتیوالا باور نلمدیرهسنتون زیاد تر از اقا هست؟

نه پدر مادرم کاری نداشتن البته خیلی مسائل رو ازشون مخفی کردم اینکه تا الان پولی نیاورده و اینکه جدیدا دیگه نمیره سرکار رو هیچ کس نمیدونه یعنی روم‌نمیشه بگم