2777
2789
خودش اومد با دم و دستگاش.البته که بازم لطف کرده شومبول طلای مامانش🥺

😂😂😂

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خودش اومد با دم و دستگاش.البته که بازم لطف کرده شومبول طلای مامانش🥺

بازم شکر خیلیا همونشونم مشکل داره یا سردن یا دیر چیزن یا زود چیزن😐

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا اینقدر خودتو سرزنش نکن دوست عزیز .همسرتم بالاخره ی روز قدر زحماتت رو میدونه.شما هرچی داشتی ب ...

تا به امروز طرز تفکرم همین بود گفتم داشتم الحمدلله گداشتم برا زندگیم حتی ازینکه حقوقش میداد به مادرش کاری نداشتم ولی از وقتی دیگه نمیره سرکار و انتطار داره خرج اونا رو هم از زندگی خودمون بدم بدجور سوختم

دمش گرم ولی همسر من انتطار داره من کارمو گسترش بدم بتونه بیشتر خرج ننه شو بده از همین میسوزم فعلا فق ...

من توی اینستا چند تا پیج دیدم که مردم مشکلات شون رو می‌ذارن. اصلا باور نمی کردم مثل بعضی از تاپیک های نی نی سایت اما با خواندن تاپیک شما باور کردم. مرده خیلی پر رو بود و می گفت زنم از وقتی باشگاه رفته چشم و گوشش باز شده. قبلا پول آب و برق و... می‌داد. خونه هم مال اونه و خرج تمام خورد و خوراک هم می داد و پول کافه هم اون حساب می کرد🤣🤣

اما از وقتی که دوستای باشگاهش چشمش رو باز کردن گفته نصف به نصف و در مورد حقوق های قبل هم سوال پرسیده

دمش گرم ولی همسر من انتطار داره من کارمو گسترش بدم بتونه بیشتر خرج ننه شو بده از همین میسوزم فعلا فق ...

یعنی اصلا کار نمیکنه؟؟ از تو پول تو جیبی میگیره؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

تا به امروز طرز تفکرم همین بود گفتم داشتم الحمدلله گداشتم برا زندگیم حتی ازینکه حقوقش میداد به مادرش ...

اینو بدون ک خوبی بیش از حد میشه وظیفه

خدایی بندازش بیرون

ی روز چشماتو بازمیکنی ی زن دیگه اورده ور دلت 

نکن نکن بعدا بدجور میسوزی

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰