2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 17090 بازدید | 510 پست
عزیزم مبارکت باشه ان شاالله همیشه سربلند باشی و بدرخشی واقعا ذوق کردم برات یه لحظه رفتم به آینده و ...

پسر من کلاس دوم میره عاشق ماشین خارجی و نمایشگاه ماشینه . میگم خلبان پلیس نمیخوای بشی؟میگه نه فقط نمایشگاه ماشین😂

ممنونم 26 سالمهبله خیلی دوست دارم

مبارکت باشه خانم دکتر😍😍

میشه یه سوال بپرسم

یعنی دانشگاه زمانی که دانشجو پزشکی هستین با زمانی که تصمیم میگیری تخصص بخونی فرق میکنه؟

من فکر میکردم دانشگاه تو این ۱۴سال تا فوق تخصص یکی هست

راستی اگه خدا بخواد امسال دانشجو پزشکی میشم🙂

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه🌸

ممنونممم♥️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

منم باید بستری کنن بیا باهم تو یه اتاق باشیم خیلی باحالی

باشه 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

مبارکت باشه عزیزدلم😍✨️🤍

ممنونم زیبا😍😍♥️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

با این حقوقا مستقلم بشیم به سختی ماشین میخریم چه برسه به خونه😔😔😔😔البته توی این سایت حقوقا بالای ...

اون که اره سخته ولی میشه همزمان چند تا شغل داشت

مثلا شغل ازاد پول و نون‌خوبی داره حتی این مغازه دار ها یا انلاین شاپ رونق بگیره

شغل دولتی شاید کم کم افزایش حقوق باشه

ولی کنارش ازاد هم بری زیاد میشه

حالا ماشین پیش کش

خونه باشه ۴۰ متر باشه،مهم اینه ادم یه سقف امنی داره که محتاج هیچ بنی بشری نشه

تبریکک بهت خانم دکتر😍😂

متشکرم عزیزدلمم♥️

می تونی یه نسخه بدی منو تیمارستان بستری بکنن؟؟

دور از جون عزیزم 

مبارکت باشهفعلا دست گرمی از ویزیت ماها شروع کن

ممنونم عزیزم

انشالله همیشه سلامت باشید😁♥️

مبارک باشه😍😍حال الانت رو خریدارم:)

مرسی عزیزممم

بیا نصف نصف😂😍

ممنونم آره سخت که بودسلیقه ایه دندون و پزشکیعمومی هم همین دانشگاه تهران بودمکتاب های qb کامران احمدی ...

روزی چند ساعت میخوندی ؟ 

چندسالته عزیزم ؟ 

کنکور عمومی سختر بود یا تخصص 

بنظرت ۲۴ سالگی دیره برای اینکه تازه دانشگاه قبول بشی ؟ 

اگه ۲۴ سالت بود میرفتی دندون یا پزشکی ؟

خیلی برات خوشحال شدم 😍😍😍😍😍😍افریننن

مرسی مهربووون😍😍♥️♥️