2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 17800 بازدید | 512 پست
مبارک😍به سلامتی انشالله موفقیت های بیشترمیشه ازتون فرق فلوشیپ و فوق تخصص بپرسم؟

ممنونم😍

ببین فلوشیپ یه چیزیه که خودت میری ثبت نام میکنی امتحان نداره بعد اتمامش طرح هم نداره باید پول هم بدی

فوق تخصص امتحان داره مثل تخصص بعدش طرح هم داری ولی اونجوری پولی نیست

فکر کنم طول دوره فلوشیپ هم اغلب کوتاه تره

بعضی تخصص ها در ادامه راه فلوشیپ دارن مثل فلوشیپ جراحی عروق که بعدجراحی عمومی میگیری

بعضی ها فوق تخصصی ان مثلا داخلی میخونی میری فوق ریه میگیری

در واقع فوق و فلوشیپ تقریبا معادل همن بستگی به تخصص داره فقط 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خیلی ممنونم ♥️بله استریت علمی بودمبعد اتمام تخصص 4 سال رو با هم میرم

به سلامتی موفق باشی عزیزم

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزم😂😂منم همین بودم هر روز نظرم عوض شداول گفتم هسته ای بعد روان بعد ent در نهایت نورورادیوانکو هم ...

تشکر. لطف کردی🌷

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
تشکر. لطف کردی🌷

خواهش میکنم عزیزم

ایشالله خواهرتون هم موفق باشن 🩷

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

خانم دکتر میشه راهنمایی کنین چطوری میشه از پره انترنی استریت علمی شد از کی بخونم چطور بخونم چون علوم پایه رو نتونستم متاسفانه، و برام مهمه یه سر برم تخصص نمیخام گپ ایجاد بشه

خانم دکتر میشه راهنمایی کنین چطوری میشه از پره انترنی استریت علمی شد از کی بخونم چطور بخونم چون علوم ...

عزیزم تو استاژری خوب بخون.جزوه نخون از همون اول qb بخون

از6 ماه مونده به پره هم شروع کن کم کم qb های ماژور رو حداقل دوره کن

1 ماه مونده به پره هم ته زورت رو بزن 

نمونه سوالات پره های قبلی رو زیاااد بزن 

توصیه آخر به هیچ وجه ژلوفن نخر مزخرف ترینه😁

هر سوال دیگه ای داری بپرس

هر چی جزئی‌تر بپرسی بهتر میتونم راهنمایی کنم

مبارک باشه خانم دکتر ، موفق باشید عزیزم💚

مرسی استاد عزیز🩷🩷

قربونتببین نمیدونم دقیقش رو ولی تقریبا از 14000 نفری که شرکت میکنن مثلا تا حدود 6000 آخرین رتبه های ...

فدات 

چقدر خوب میگیرن برا تخصص 

من فکر کردم از مثلا هزار تا شرکت کننده دو نفر رو برمیدارن 

من تخصص روانپزشکی دوست دارم 💔😂

در غیر این صورت دندان پزشکی 

بنظر شما کدومش بهتره ؟ 

فدات چقدر خوب میگیرن برا تخصص من فکر کردم از مثلا هزار تا شرکت کننده دو نفر رو برمیدارن من تخصص روان ...

ببین دندون که جداست از اول

روانپزشکی ولی اتفاقا رتبه خیلی عالی نمیخواد 

مثلا تا 1700 اینا تهران قبول میشه

اون 6000 هزاری هم که گفتم برای مثلا داخلی زاهدانه

اغلب تخصص ها در تهران زیر 1000 میخواد

ببین دندون که جداست از اولروانپزشکی ولی اتفاقا رتبه خیلی عالی نمیخواد مثلا تا 1700 اینا تهران قبول م ...

من دلم یه تخصص اسون و خوب میخواد 

دلم نمیخواد از خوابم بزنم 

بین داخلی و پاتولوژی و داریولوژی و روانپزشکی کدومش اسون تر و پر درامد تره 

من دلم یه تخصص اسون و خوب میخواد دلم نمیخواد از خوابم بزنم بین داخلی و پاتولوژی و داریولوژی و روانپز ...

فعلا رادیو ولی ممکنه تا چند دیگه اینطوری نباشه

داخلی نه آسونه نه درامد داره 

روان آسونه درامد نداره

پاتو کشیک نداره درساش ولی سخته درامدش متغیره طب فیزیکی هم آسونه هم درامد دارت

زنان چی ؟

وحشتناااک سخت