2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده با مهاجرت

70 بازدید | 5 پست

دوست دارم مهاجرت کنم ولی خانوادم مخالفن، هر چقدر با خونسردی با مامانم صحبت میکنم که قانعش کنم، حرف خودشو میزنه و ناامید میشم...

نمیگم میخوام عالی باشم ولی خب میخوام برای خودم آدم کافی ای باشم..

شرایط مالی هم ندارم، میخوام تحصیلی برم، هم نگران آیندمم که حسرت تو دلم بمونه هم میترسم پشیمون بشم و اوضاع بدتر شه، مالیات بیشتر تو زندگیم اینجاد کنم و اون چیزی که میخوام نشه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجرت واسه پولداراش سختته چه برسه به ماهایی که نداریم بدون پشتوانه مالی حتی مهاجرت تحصیلی هم خطاست

آره سخته واسم، وقتی از سوی خانواده همایت نشی، تو فکرم به غیر دانشگام کنار اون برم سرکار، ولی هی میگن مهاجرت چیه آخه، توهمی نباشو اینا

ببین عزیزم

مهاجرت اون چیزی نیست که تو اینستا و خرف بقیه میبینی و میشنوی 

خیلی سخته 

از اقوام ما خیلیا الان تگزاس و کالیفرنیا و لندن و ایتالیا هستن 

هرکدوم هم بورسیه‌ی یک رشته پزشکی با خانواده ای که واقعا حمایتشون میکنه 

عموم که دخترش ایتالیا پزشکی میخونه ماهی ۳۰ میلیون واسه دخترش میفرسته ولی میگه فقط پول اب و برق و گازش ۱۱ میلیون میشه 

و بقیه هم پول اجاره خونشه و برای خورد و خوراک کار سخت میکنه 

حقوق هم چون مهاجره خیلی کم میدن بهش و واقعا بدبختی میکشه و هفته ای یبار درست غذا میخوره

ولی همین ادم بری تو اینستاش رو‌نگاه کنی فکر میکنی به سعادت رسیده 

ببین عزیزممهاجرت اون چیزی نیست که تو اینستا و خرف بقیه میبینی و میشنوی خیلی سخته از اقوام ما خیلیا ا ...

اوهوم، کامل متوجه شدم منظورتو :) آره دنیای واقعی واقعا سخته

خانواده همینه تو کار خودتو کن وقتی اپلای گرفتی ببین هنوز مخالفن

آره، تو فکرش بودم زبان ایتالیایی یاد بگیرم واسه بورسیه ی اونجا، بعد از اینکه لیسانسم اینجا تموم شد برم سرکار

اینش واسم مشکله که ۷۰۰۰ یورو باید تو حسابت باشه که بتونی بری

که این فقط یه مقدار ازون پولیه که باید داده باشی

واقعا نمیدونم چیکار کنم

مثه مجرمی میمونم که بی دلیل زندونی شدم، هر راه فراری پیدا میکنم دستمو میبندن