2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همش بدتر قارچ پوستیم ک پوستمو زشت کرده و پرلک خجالتش مونده برام دوساله دارم دکتر هم چندبار رفتم خوب نمیشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
همه چی ،اگزما،چربی کبد ،اعصاب و روان ،قلبی ،تیروئید، معده و روده ،هموروئید ،بارداری ...چربی خون .وا ...

کجایی هستی

اگه شیرازی واسه اگزما شنیدم دکتر اکبری عالیه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
کبد چرب گرید ۱.کلسترول بالا.دیابت لب مرز.همورویید.کیست مویی. تنبلی تخمدان.دندان پوسیده.خشکی مو

کبد چرب رعایت کن ورزش تغذیه قند حذف کن 

کلسترول بالا با دارو رفع میشع 

دیابت قند کم کن

هموروئید و کیست موبی با جراحی اوکیه 

دندون درست کن 

شامپو واسه مت 

من همش سزگیجه

😆😆

سنگ کلیه خیلی خیلی زیاد،پریشب یدونه دفع کردم ۲۰ میل بود جونم درومد🤕

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

تومور چی؟منم همش سزگیجه گیجی

شاید ام اس داری، یا شاید هم حلزون گوشت مشکل پیدا کرده 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.