2777
2789

کدوم؟

دلم میخواد از خانواده دور بشم ....

از طرفی توی تهران راحت تر میتونم شغل دانشجویی پیدا کنم 

اما کنار خانواده بودن آزارم میده

چیکار کنم چند روز دیگه انتخاب رشته ست و هنوزم نمیدونم کجارو بزنم ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

همون تهران بمون اینقدر دریت زباد میسه و اگه کار کنی مشغله ات زیاد میشه که دبگه خانوادتو نمیبینی

بازم باید فامیلای داغونمون رو ببینم زود به زود اخه

نرفتن معنا نداره برای مامانم

تهران

وقتی بری دانشگاه درگیر رفت و آمد میشی و اتفاقا خیلیم کمتر خانوادتو میبینی، در کل برای تویی که تهران زندگی میکنی بهتره همین شهر خودت بخونی چون هم از نظر امکانات و هم شغل خیلی بهتره.

می ارزه که تحمل کنی😅

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

معلومه ،همه از همه جا میان تهران چون بهارین اساتید و دانشگاه ها تو تهرانه بعد شما میخوای بری شهر دیگه فقط جهت دور شدن از خانواده ؟؟؟ وقتی دانشجو بشی دیگه صبح زود میری شب میای وقتی برای تو خونه بودن نداری اخه این چه فکریه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بمون هم درس بخون هم کار کن 

الان بری یه شهر دیگه موقت هم بهت کار نمیدن 

چون سه ماه در سال و نیستی اصلا و برمیگردی خونه خودتون

همش باید کار عوض کنی 

و اینم در نظر داشته باش خانواده همیشگی نیستن و ممکنه براشون خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و همیشه دلت این ور میمونه من تجربه اینو داشتم