2777
2789
عنوان

موهامو کراتین کردم ولی شلاقی و براق نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کراتین میخواستم بهم گفتن چون موهات خیلی خشکه کرابوتاکس کن بعد چندماه بیا کراتین کن که خوب جواب بد ...

راضی هستی؟

چقدر هزینه شد؟

کرابوتاکس؟؟؟ اینم شامپوی خاص و نگهداری داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من کراتین میخواستم بهم گفتن چون موهات خیلی خشکه کرابوتاکس کن بعد چندماه بیا کراتین کن که خوب جواب بد ...

منم موهام دهیدراته شده بود

آبرسانی کرد 

خیلی سبک تر و بهتر شده کلا وز موهام رفع شده

منم ۶ ماه پیش کراتینه کردم موهام هنوزم لخت و براقه

موهات قبل کراتینه چرب بود؟

ممکنه مراقب های بعد کراتینه خودت رو بگی؟

اینکه از شامپو و ماسکی استفاده میکنی

عزیز اون براقیتی ک میخای ی هزینه مجزا داره باید اول ب کراتین کارت میگفتی یک سری مراحل آخر کار انجام ...

براق هست دوستام میگن که براقه

ولی اون موهاش رنگ داره و حس میکنم بخاطر رنگش براقیت زیادی نشون میده

موهات قبل کراتینه چرب بود؟ممکنه مراقب های بعد کراتینه خودت رو بگی؟اینکه از شامپو و ماسکی استفاده میک ...

نه موهای من به شدت خشک بود و فرفر ولی تا ۲ ماه اول خیلی خیلی لخت بود که دیگه زود کف سرم چرب می شد ولی الان آنقدر خوشگل و طبیعی شده همون براقی اول هم داره 

موهات قبل کراتینه چرب بود؟ممکنه مراقب های بعد کراتینه خودت رو بگی؟اینکه از شامپو و ماسکی استفاده میک ...

ماسک مو می زدم شامپو هم کم از فری سولفات استفاده می کردم بیشتر معمولی می زدم که ریزش پیدا نکنم و چرب نشه سرم

راضی هستی؟چقدر هزینه شد؟کرابوتاکس؟؟؟ اینم شامپوی خاص و نگهداری داره؟

اره موهای من خیلی فر و خشک بود و پف داشت خیلی حجمش زیاد بود الان دیگه نرم شده صاف شده و پف نداره میتونم باز بذارم بدون دیگه شبیه شیر بشم😂مراقبتش مثل کراتینه شامپوی مخصوص و کامل با سشوار خشک کردن موهام تا گردنمه سه تومن دادم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز