یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کراتین میخواستم بهم گفتن چون موهات خیلی خشکه کرابوتاکس کن بعد چندماه بیا کراتین کن که خوب جواب بد ...
راضی هستی؟
چقدر هزینه شد؟
کرابوتاکس؟؟؟ اینم شامپوی خاص و نگهداری داره؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
موهات قبل کراتینه چرب بود؟ممکنه مراقب های بعد کراتینه خودت رو بگی؟اینکه از شامپو و ماسکی استفاده میک ...
نه موهای من به شدت خشک بود و فرفر ولی تا ۲ ماه اول خیلی خیلی لخت بود که دیگه زود کف سرم چرب می شد ولی الان آنقدر خوشگل و طبیعی شده همون براقی اول هم داره
راضی هستی؟چقدر هزینه شد؟کرابوتاکس؟؟؟ اینم شامپوی خاص و نگهداری داره؟
اره موهای من خیلی فر و خشک بود و پف داشت خیلی حجمش زیاد بود الان دیگه نرم شده صاف شده و پف نداره میتونم باز بذارم بدون دیگه شبیه شیر بشم😂مراقبتش مثل کراتینه شامپوی مخصوص و کامل با سشوار خشک کردن موهام تا گردنمه سه تومن دادم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز