2777
2789

و بدون علاقه میرن 

نه معلم خوبی برای بچه ها میشن نه خودشون لذت میبرن 

یه دختره هست دبیری زیست قبول شد همش گریه میکرد که من نمی‌خوام و فلان من پزشکی می‌خوام ، دیگه به اصرار خانواده گفت میرم این رشته ولی خب باز برا پزشکی میخونم !!! همین امساله هیچ ذوق و شوق نداره

خب حق یه نفر دیگه ضایع شده تو که علاقه نداشتی به درصد به تدریس و این شغل چرا هم خودت عذاب دادی هم یکی دیگه رو که علاقه داشت و جاشو گرفتی !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم وقتی دوس ندارن چ جوری قبول میشن😂

هدفشون پزشکی و این رشته ها سخت تر هست دیگه اون وسط میگن فرهنگیان هم بگیریم 

مثل افرادی که میشینن رو صندلی و جا میگیرن و چند تا صندلی اشغال می‌کنند

هیچ علاقه ندارن و با گریه میرن انتظار داری معلم خوبی بشن؟ 

کسی بخواد کاری کنه می‌کنه اصرار خانواده و این چیزها همش بهانه‌ست. واقعیت اینه که خودشون هم می‌ترسن ا ...

هم به خودشون ظلم میکنند هم به یه نفر دیگه که میتونست معلم خوبی بشه و علاقه داشت

واااااای دقیقا !!و منی که عشقققققق منه 🩵باید برایش پشت بمونم تا بهش برسم کاش از اول انتخابش نکنن

آره دقیقااا 

ولشون کن این افراد بدتر از همه خودشون زجر میکشن و هر روز دانشگاه و بعد ها سرکار رفتن براشون مثل جهنمه 

تاپیک قبلم رو ببینید حسم راجب فرهنگیان 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

آره دقیقااا ولشون کن این افراد بدتر از همه خودشون زجر میکشن و هر روز دانشگاه و بعد ها سرکار رفتن برا ...

افزایش یافت سن ورود به فرهنگیان؟

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

تاپیک قبلم رو ببینید حسم راجب فرهنگیان

عزیزم ولی قطعی نشده 

یعنی تصویب نهایی نشده باید امضا بشه و اعلام بشه که نشده 

دو سال پیش هم اگه یادت باشه سن شد ۴۰ سالگی 

که بعد از چند ماه وقتی دفترچه اومد گفتن نه به نتیجه نرسید 

معمولا بچه های تجربی این حسو دارن

بخاطر اینکه هدفشون پزشکی و ایناس

بعد حالا یا بخاطر پشت کنکور نموندن یا اصرار خانواده میرن فرهنگیان بعد اینجوری میشن

چون کلا جو فرهنگیان زمین تا آسمون با رشته های تجربی متفاوته یه جوری انگار میخوره تو ذوقشون