2777
2789
عنوان

شما زمانpmsزشت میشید

52 بازدید | 6 پست

من جایی باید برم که برام مهمه گیاهی قرصی چیزی هست بخورم ایتقدر بد نشم اخه😅😅😅😅

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

اره پوستم کدر و پر جوش میشد من پوستم خشکه ولی جدیدا تو دوران pms از شوینده پوست چرب چندباری استفاده کردم خیلی کمتر جوش زدم نمیدونم دلیلش این بود یا نه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر توی این دوران خانمها خودشون را زشت، خونه شون را کثیف میبینند و اعصابشون هم بهم میریزه.زشت نم ...

واقعا کاش همینطور باشه از دید دیگران زشت نشم اره من حس زشتی کثیفی بدبویی اطرافم حس میکنم همه چیز نجس وکثیف عوق میزنم میخام غذا بخورم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

قبلش و همون موقع 🥴به حاش چند روز بعدش خیلی خوب میشم

دقیقااااا بعدش واقعا منم پوستم شفاف وخوب میشه

اره پوستم کدر و پر جوش میشد من پوستم خشکه ولی جدیدا تو دوران pms از شوینده پوست چرب چندباری استفاده ...

منم پوستم کدر میشه وگرفته روتینم دارم