نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 عنوان ریزش موشدید 143 بازدید | 28 پست خانوما واس ریزش مو شامپویی سراغ دارین که نتیجه بده؟من شامپوسبغ استفاده کردم نتیجه نداد،ازمایشم دادم هیچ مشکلی ندارم که بگم بخاطراونه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1404/06/07 | 13:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8165 شاید هورمونیه متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 شاید هورمونیه نمیدونم واقعادیگ خسته شدم موهام داغون شده دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
1dokhtarebahar عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3761 استرس استرس تو نمیدونی منم روزی ۳۰۰. ۴۰۰تا میریزه بس مامانم اذیتم میکنه
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8165 نمیدونم واقعادیگ خسته شدم موهام داغون شده منم همینم متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
haniiiss عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 971 سونوی رحم و لگن و شکم انجام بده حتما و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 استرس استرس تو نمیدونی منم روزی ۳۰۰. ۴۰۰تا میریزه بس مامانم اذیتم میکنه اره اینم هس دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 سونوی رحم و لگن و شکم انجام بده حتما آخه خیلیامیگن شامپوروعوض کنی نتیجه میده موندم چیکارکنم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 36607 از روحیه هم هستکلیر بزن ازمایش بده شاید کم خونی داری 💕🌸☘️🌹
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 حنا با تخم مرغ خوبه حنا؟چطوری دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 از روحیه هم هستکلیر بزن ازمایش بده شاید کم خونی داری چن ساله همینه اخه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
haniiiss عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 971 آخه خیلیامیگن شامپوروعوض کنی نتیجه میده موندم چیکارکنم آخه شامپو فقط یه مواد شویندست کار دیگه ایی انجام نمیده . و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 از روحیه هم هستکلیر بزن ازمایش بده شاید کم خونی داری هیچ مشکلی ندارم یکماه پیش چکاپ رفتم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 آخه شامپو فقط یه مواد شویندست کار دیگه ایی انجام نمیده . نمیدونم واقعا دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔