2777
2789

من دستاموهرسری میشورم یعنی یکم نم داربایدباشه تاوانره خیلی روبهداشت حساسم بعدمهموناتعجب کرده بودن همه یکدست خب منم بادستم شکل دادم مگه بقیه بادست درست نمیکنن شماباقاشق میندازید؟اونجوری که قشنگ فرم نمیگیره وپهن میشه وداخلش پخته نمیشه بگیدشماروشتونو؟🤔🤔

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکدست شاید منظورشون این بوده چقدر تمیز و یکسان و یک اندازه درست کردی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بعضیا با قالب میندازن ماام با دست درست میکنیم و دایم دستم باید نم دار باشه

خیلی تعجب کرده بودن منم روم نشدبگم 😐

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

منظورت کوبیده است؟یعنی با دو انگشت آخرش روش شکل دادی؟ اگر اره خیلی ها اون رو نمیزنت

نه کوبیده سیخی نه منظورم همون کتلت یاکباب خونگی

یکدست شاید منظورشون این بوده چقدر تمیز و یکسان و یک اندازه درست کردی

نفهمیدم یعنی منظورشون همین بوده😄

مامان من مواد کتلت یا کباب رو میذاره داخل مشما فریزر.شکل میده و با دست میندازه تو ماهیتابهخودم مایعش ...

این بادست بودفک کنم تعجب کردن