2777
2789
عنوان

خیلی نگران رفیقمم ب نظرتون چی شده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 41 پست
چیشد زنگت نزدن؟

رفیقم آنلاین شد 

گوشیش خراب شده بود

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوفففف هم خودتو سکته دادی هم مارو دختررر😭😂😂

😂🫠ببخشید👩‍🦯

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

قربونت😂🫂

ولی ب نظرم داره دروغ میگه.

چون از دیروز فقط یکبار آنلاین شده اونم ۴ صبح ک پیامامو‌ سین نزده 

اگ گوشیش خراب شده چرا اول ک ازش پرسیدم چرا آنلاین نمیشی گف نمیدونم میتونست بگه گوشیم خراب شده

فردا قراره ببینمش چیکار کنم ب نظرت؟

ب نظرت اگ اون سین زد و جواب داد من سین نزنم و جواب ندم؟

ولی ب نظرم داره دروغ میگه.چون از دیروز فقط یکبار آنلاین شده اونم ۴ صبح ک پیامامو‌ سین نزده اگ گوشیش ...

منم میخواستم همینو بگم

من میگم شاید گوشیشو گرفتن منطقیم هست

نه بنظرم اگه جواب داد توعم جوابشو بده

منم میخواستم همینو بگممن میگم شاید گوشیشو گرفتن منطقیم هستنه بنظرم اگه جواب داد توعم جوابشو بده

اره شاید گرفتن چون بیش از حد گوشی نگاه میکنه

فردا میبینمش بهش چی بگم؟

اگ فردا گوشیشو بیاره ینی گوشیشو نگرفته بودن 

ولی ممکنه از  مادرش برای چن ساعت پس بگیره و بیاد سرقرار بعد تو خونه دوباره تحویل بده

اگ گرفتن چرا ساعت ۴ صب آنلاین میشه؟

اصن درکش نمیکنم ینی گوشی اینقد مهمه ک ب  خاطرش تا ۴ صب نخوابه ک گوشی ببینه👩‍🦯🫤

اره شاید گرفتن چون بیش از حد گوشی نگاه میکنهفردا میبینمش بهش چی بگم؟اگ فردا گوشیشو بیاره ینی گوشیشو ...

اره ممکنه باهاش حرف بزن کم کم 

شاید تا چهارصبح بیدار بوده که بقیه بخوابن بتونه گوشیشو برداره

منم میخواستم همینو بگممن میگم شاید گوشیشو گرفتن منطقیم هستنه بنظرم اگه جواب داد توعم جوابشو بده

ممکنه گوشیشو نگرفته باشن چون دیروز ساعت ۶ عصر دو دیقه اومد تلگرام ک دوباره رف

و تا الان هیچ وقت گوشیشو نگرفتن ازش

و وقتی پرسیدم اول گف نمیدونم بعد زبر پیامش نوشت فیلم میبینم و بار دوم ک پرسیدم گف گوشیم خراب شده بود

هر دفعه ی چیزی میگف

اصلا ما بزاریم فیلم میدید. ینی ۲۴ ساعته فیلم میدید و حتی نیم ساعتم وقت نمی‌کرد ک بیاد‌ فضای مجازی؟

اصلا هیچی با هیچی جور در نمیاد انگار ی جای کار میلنگه

اره ممکنه باهاش حرف بزن کم کم شاید تا چهارصبح بیدار بوده که بقیه بخوابن بتونه گوشیشو برداره

اوکی

بهش پیام دادم سین نمیزنه ک باهاش حرف بزنم😂🫠👩‍🦯

ممکنه گوشیشو نگرفته باشن چون دیروز ساعت ۶ عصر دو دیقه اومد تلگرام ک دوباره رفو تا الان هیچ وقت گوشیش ...

مامان باباش رو درساش حساس نیستن؟

ببین خب دوتا احتمال وجود داره یا اینکه واقعا گوشیشو گرفتن و بعضی وقتا یواشکی برمیداره 

یا اینکه مثلا یه اتفاقی افتاده که ناراحته خیلی

مامان باباش رو درساش حساس نیستن؟ببین خب دوتا احتمال وجود داره یا اینکه واقعا گوشیشو گرفتن و بعضی وقت ...

درسش متوسط هست مامان باباش هم ن زیاد بهش گیر میدن نه زیاد بهش راحت میگیرن ی چیز متوسط

آره شاید..

بزن تو دهنشاااا😒🤣🤣🤣

فردا حتما😂😂👩‍🦯