2777
2789
عنوان

کسی که این زبان هارو بلده 🎀🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 132 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون برای پایه ششم تا نهم ضرورتی داره مدرسه غیرانتفاعی رفت یا دولتی هم خوبه؟

به نظر من لازم نیست

ولی برای دهم تا دوازدهم بهتره کیفیت آموزشیش بالاتر باشه

البته برای دبیرستان میتونه دولتی بره ولی سعی کنید کاری کنید که خوب درس بخونه یا منابع آموزشی خوب براش فراهم کنید

به نظر من لازم نیستولی برای دهم تا دوازدهم بهتره کیفیت آموزشیش بالاتر باشهالبته برای دبیرستان میتونه ...

خیلی ها میگن جو مدارس دولتی بده نمیتونن به همه بچه ها توجه کنند و بچه ها تو سن بلوغن  و ...از لحاظ آموزشی هم باید از هفتم مدرسه خوب بره ...

از طرفی هزینه مدرسه غیرانتفاعی خیلی بالاست موندم چکار کنم 

😐😂😂من یادمه هفتم یه ماه معلم عربی نداشتیم از آبان اومد

واااااای

ما امسال نهم بودیم

سه تا امتحان ریاضی و ادبیات و علوم هم کشوری بود و انتخاب رشته هم داشتیم

چون همه دارن میرن تجربی سوالای علوم نهمو به شدت سخت میدن

پارسال که سوالا افتضاح بودن

با این شرایط معلم علوم ما دو هفته بخاطر تعمیر مدرسه نبودش

دو هفته هم کلا خودش نیومد

ما هم سه شنبه ها علوم داشتیم

سه شنبه هم هربار به یه بهونه ای تعطیل میشد

یه بار تعطیلی رسمی بود یه بار بخاطر هوا یه بار بخاطر سرما

باورت میشه کلا 15 بار از نزدیک دیدیمش

هر بارم که میومد امتحان میگرفت

درست حسابی هم درس نمیداد

همشم بخاطر کلاس خصوصی پول از بچه ها میگرفت

من و چند تا دیگه از بچه های کلاس که درسمون خوب بود زورمون گرفت نرفتیم

آخر سرم مایی که خودمون خونده بودیم و کلاس نرفتیم نمراتمون از همه بالاتر شد

بهش میگفتیم طلسم😂😂😂

بچه های مدرسه شاهد هم ریاضیشون سه شنبه بود

اونا هم برای ریاضی گرفتار شدن

امسال کلا سال عجیبی بود😂😂😂

خیلی ها میگن جو مدارس دولتی بده نمیتونن به همه بچه ها توجه کنند و بچه ها تو سن بلوغن و ...از لحاظ آ ...

درسته سطح آموزشی خیلی از مدارس دولتی پایین تر از مدارس دیگه هست ولی نه همشون

اگه تلاش خودش باشه میتونه موفق بشه

اگه مدرسه دولتی خوب ثبت نامش کنید براش خیلی خوبه(خیلیاشون باهم فرق میکنن از نظر امکانات آموزشی و دبیر ها و..)

خیلی از مدارس غیرانتفاعی هم هستن که کیلویی نمره میدن

اگه میخواید دولتی ثبت نامش کنید بهترین مدرسه دولتی و اگه میخواید غیرانتفاعی بره بهترین مدرسه غیر انتفاعی

کلا نوع مدرسه مهم نیست سطح مدرسه مهمه

اگه سهمیه شاهد هم دارید خیلی خوبه که بره اونجا

درمورد بچه های مدرسه هم اگه خیلی حساس هستید همون غیرانتفاعی بذارید بهتره هرچند که باز هم ممکنه بچه هایی با ذهنیت مخالف شما پیدا بشن و روی بچتون تاثیر بذارن

اما به هرحال خوبه که با آدم های متفاوت تر روبه رو بشه چون اجتماع مثل مدرسه پاستوریزه نیست و باید یاد بگیره با هر کدوم چطور رفتار کنه مدرسه یه نمونه کوچیک از جامعه هست که بچه ها یاد میگیرن چطور با هم تعامل کنن

براش کتاب کمک آموزشی بگیرید خیلی به دردش میخوره

اگه کلاس زبان میره که چه بهتر ولی اگه نمیره سعی کنید ثبت نامش کنید هم توی نمره گرفتن به دردش میخوره هم در آینده به کارش میاد خیلی از بچه ها رو دیدم که همه درس ها رو با موفقیت پشت سر میذارن ولی توی زبان لنگ میزنن

کره ای اسپانیایی فرانسوی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیم

میدونم توهم گرفتاری های خودتو داری گلم بازم ببخشید🙏🙏🙏🙏🙏

بحث بحث فحاشی جن...سی به خانوماست