2777
2789
عنوان

پشیمونم

193 بازدید | 26 پست

هرکاری برا خانوادم کردم عین سگ پشیمونم چقد از پولم دادم بهشون .چقد زندگیمو فدای اینا کردم .چقد از خودم گذشتم به خاطرشون.چقددرررررر پشیمونم .کاش اولویتم خودم و زندگیم بودم نه خانواده ای که قدر نمیدونه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته ؟ 

اگه جایی مشغولی بهتر میتونی با هر مشکلی کنار بیای 

اگه نه حتما یه کار خوب پیدا کن، یا یه دل مشغولی 

یا کتاب بخون 

اینا برا کم شدن عمق ناراحتیت خوبه و اینکه کمکت میکنه بیشتر خودتو ببینی 👌🏼💛

چندسالته ؟ اگه جایی مشغولی بهتر میتونی با هر مشکلی کنار بیای اگه نه حتما یه کار خوب پیدا کن، یا یه د ...

من پول ی واحد کوچیک داشتم ولی دادمش به خانوادم .چطور میتونم اون پول و فراموش کنم .به جاش واسه خودم یک واحد می‌خریدم مستقل میشدم و مجبور به ازدواج مسخره نمی‌شدم چطور میتونم فراموش کنم 

من پول ی واحد کوچیک داشتم ولی دادمش به خانوادم .چطور میتونم اون پول و فراموش کنم .به جاش واسه خودم ی ...

اونا که هرگز فراموش بشه 

منظورم اینه باعث میشه دیگه براشون خوبی بیجا نکنی 

که بعدا ازت توقع داشته باشن 

همیشه بگی مشغولی یا خودت لازم داری ،کتاب تو این موضوع بخون خیلی خوبه

اونا که هرگز فراموش بشه منظورم اینه باعث میشه دیگه براشون خوبی بیجا نکنی که بعدا ازت توقع داشته باشن ...

حس نفرت گرفتم ازشون .مدام با خودم میگم به تو ربطی ندارع دیگه کاریشون نداشته باش .به تو چه فلان وسیله رو ندارن تو چرا بخری براشون .تو چرا کمکشون کنی 

من خودم ۱۲سال پیش پول یه ماشین و یه زمین رو دادم به خانواده م سرکارم میرفتم ۳سال پیش هم باز پول یه زمین ۷۰ متری جای خوب،وام گرفتم اما اونا لازم داشتن دادم بهشون🙁

هرسالم یه چیزی میخریدم واسه خونه تا همین پارسال 

یجا رسید متوجه شدم اصلا خودمو ندیدم تو این سال ها 💔 

نه تنها جبران نشد((((که اون وقتا توقع نداشتم خدایی)))

بلکه شد توقع ،،،

الان فقط خودم مهم هستم 👌🏼

حس نفرت گرفتم ازشون .مدام با خودم میگم به تو ربطی ندارع دیگه کاریشون نداشته باش .به تو چه فلان وسیله ...

خیلی خودخوری داری دختر ،خدای نکرده مریض میشی 

تو سرپرست خانواده نیستی سعی کن وظیفه خودت رو یادت بیاری 🫂

من خودم ۱۲سال پیش پول یه ماشین و یه زمین رو دادم به خانواده م سرکارم میرفتم ۳سال پیش هم باز پول یه ز ...

منم الان به این نتیجه رسیدم .شدم مرد خونه انگار هرچی بشه مسئولش منم .برا خواهرم خرید میکنم میگم به بابام فشار نیاد.ولی حتی یک دستت درد نکنه نمیگن.دیگه تموم شد این همه فداکاری