2777
2789

مادرشوهرم وخواهر شوهرام بدیی نیست که درحقم نکرده باشن وحتی جلو چشم خودم به شوهرم بدمو میگن واحترام بزاره بهش میگن بهش زن ذلیل حتی به خاطر ماجرایی که برا شوهرم پیش آمده بود ودست خود شوهرم بود حتی روحمم خبر دار نبود زنگ زدن به من وکلی فحش وناسزای زشت گفتن وگفتن تو زن خوبی نیستی برای پسرمون 

وحتی تو خانه مادر شوهرم همشون باهام دعوا کردن همشون 

الان .‌..

ادامشو میزازرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اولش را خوندم نظرم را میگم، همه ی اینها به خاطر شوهرته.

خانمهای عزیز اگه میبینید کاری نکردید ولی اینجوری تحقیر میشید  به خاطر بی زبونی شوهرتونه.

با شوهرتون هم دعوا نکنید سر این قضیه، باید بی زبونی  شوهرتون را بپذیرید!

مادرشوهرم هرجا میگفت میبردیم رای تفریح جوری احترامشو میگرفتیم میگفت ماشین خودمه خانه خودمه من با پرم شریکم وبه زندگیم چشم داشت خلاصه خیلی گستاخ پررو حتی تو یکی از مسافرتا مادرشوهر وخواهر وهرام باهام دعوا راه انداختن الکی 

الان به خاطر دعوایی که باهام راه انداختن قطع ارتباط کردم وشوهرم تنها میره سر میزنه 

مادر شوهرم به شوهرم گفته ماپیر مرد پیر زن تنها تو خانه مسافرت نرفتیم باید مارو چند روز ببری تفریح هههههیچ کاری جز دخالت دعوا وفحاشی نکردن برامون چند تا پسرهم دارن فقط توقعشون رو ماهست 

الان چی به شوهرم بگم چطور توجیهش کنم پاشونو به زندگیم باز نکنه؟

حتما تو هم میشینی ساکت اینا بهت هر چی خواستن بگن؟ دوبار سلطیه بازی دربیار برین بهشون دیگه هیچی نمیگن ...

الان مادرشوهرم حس عذاب وجدان به شوهرم داده که ما پیرمرد پیرزن بدبختیم هیچ جا نرفتیم باید مارو ببری تفریح وه کنم چییی به سوهرم بگم چطور باشوهرم حرف بزنم

حتما تو هم میشینی ساکت اینا بهت هر چی خواستن بگن؟ دوبار سلطیه بازی دربیار برین بهشون دیگه هیچی نمیگن ...

فکر میکنید، بعضیا هستند ادم میمونه چیکار کنه، محبت کنه نمیفهمند، دوری کنه نمیفهمند، به قول شما سلیطه گری کنه بازم بدتر میکنند.

من خودم همیشه میگفتم حتما هر ادمی یه رگ خواب داره، ولی حالا در برخورد با بعضیا میفهمم اینا چون دلشون سیاهه و حسودند اصلا جای رگ خواب نذاشتند! 

بیماران روحی روانی را نمیشه هیچ جوری جلوشون وایساد، خدا برای کسی نخواد.

الان مادرشوهرم حس عذاب وجدان به شوهرم داده که ما پیرمرد پیرزن بدبختیم هیچ جا نرفتیم باید مارو ببری ت ...

به شوهرت چیکار داری. به زنه بگو خانم .پسر شما الان نقشش عوض شده شوهر منه. باید اول من راضی باشم شوهرم جایی بره. اون هم بدون من سفر نمیره. 

به شوهرت بگو خیلی عالیه به فکر پدر مادرشه خواهر برادرای دیگه ای هم داره که وظیفه اونام هست دور هم جمع شن هزینشو بدین با کاروانی چیزی برن سفر

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
فکر میکنید، بعضیا هستند ادم میمونه چیکار کنه، محبت کنه نمیفهمند، دوری کنه نمیفهمند، به قول شما سلیطه ...

درسته. ولی من خودم از سلیطه بازی نتیجه گرفتم. اوایل 2 سال من فقط سکوت میکردم. کوتاه میومدم. احترام میذاشتم. ولی دیگه تصمیم گرفتم هر چی گفتن جواب بدم. دیدم خیلییییییی اوضاع بهتر شد

درسته. ولی من خودم از سلیطه بازی نتیجه گرفتم. اوایل 2 سال من فقط سکوت میکردم. کوتاه میومدم. احترام م ...

دروووو دبرشرفت منم احترام ومحبت ومحربونی مثل یه پدر و مادر بزرگوار عزیزشون کردم به معنای واقعی هاار شدن وپاچه گرفتن ولی الان دیگه سلیطه ونترس شدم هرکار دوست دارم میکنم هرجور خوشم بیاد باشون رفتار میکنم به کَسیم جواب پس نمیدونم حالم خیلی بهترشده😌👑