2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
میدونی اصلا بنظرم سیمای برق خیلی مرموزانه دارن زیرآبی میرن

اوممم 

موافقم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد سرایدار به مامانم گفت دخترتون خیلی ترسیده 

مامانم در رو بست ، بعد مدیر ساختمون از سرایداره پرسید کی تو آسانسور گیر کرده ؟؟؟سرایداره هم گفت 

مامانم داد و بیداد که تو آبرومونو بردی چرا جیغ زدی شرف برامون نذاشتی حالا میگن ترسوعه و بابامم همینا رو پشتش تکرار میکرد

حالم خیلی بده بخدا انقد ترسیده بودم یهو فشارم افتاد ، اصن پاهام سر شده نمیتونم راه بیام

الانم دارن داد و بیداد میکنن آبرومون پیش همسایه ها رفت

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

اي بابا جيغ زدن بدتره حالت بد ميشهحالا ك برق نبود ولي برا مواقعي ك ممكنه اسانسور حركت كنه از بين طبق ...

منم همونو دیده بودم اینقد ترسیدممم😢

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

بعد سرایدار به مامانم گفت دخترتون خیلی ترسیده مامانم در رو بست ، بعد مدیر ساختمون از سرایداره پرسید ...

وااا خب ترسيدي ديگه يعتي علاوه بر موارد ديگه ك بايد مخفي كاري و ابرو داري كنيم ترس از اسانسور هم بايد مخفي كنيم!؟ بيخيال بابا

شايد فكر ميكنن تو اسانسور يكي ديگه هم بوده كاري كرده باتو

وااا خب ترسيدي ديگه يعتي علاوه بر موارد ديگه ك بايد مخفي كاري و ابرو داري كنيم ترس از اسانسور هم باي ...

نه آخه از آسانسور که اومدم بیرون فشارم افتاد از حال رفتم

(نخندید دست خودم نبود 🥲)

کسی تو آسانسور نبود اونا هم میدونن

نه آخه از آسانسور که اومدم بیرون فشارم افتاد از حال رفتم(نخندید دست خودم نبود 🥲)کسی تو آسانسور نبود ...

خب مامان بابات وارونه هستن الان بجاي ك برات ناراحت باشن اين اتفاق افتاده دارن دعوا ميكنن