من وشوهرم اون موقع یه مشکلاتی داشتیم شوهرمو یاد میدادن که بچتو سقط کن جداشو برادر شوهرم حتی وقت دکتر هم گرفته بود خودش نامه نوشته بود داده بود چند نفر امضا کرده بودن اینا همش بهونه بود چون فهمیده بود بچه ما پسره اینکارو میکردن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بره کینه دشمنی خیلی بیشتر میشه شک نکنکسی که سقط کرده خیلی حساسه کافیه ایشون بره تا دشمنی هزار بر ...
ولا چی بگم .دوست شوهرم، خانومش دوبار سقط کرد بنده خدا .ما ک رفتیم خوشحال شد تو اوج گریه و کسایی ک نرفتن حتی دشمنی قبلی داشتن ناراحت بود میگفت براشون مهم نبوده بدترین اتفاق زندگیم بوده ابراز همدردی نکردن.
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔