2777
2789
عنوان

خانما کفشام چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 43 پست
خب ببر یه سایز بزرگتر بگیر واااا

نمیشه یه ماه پیش گرفتم تعویض وپس گرفته نمیشه تامغازه هابازبشه میشه 15فروردین الان این چندروزه روچیکارکنم😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدددددددددد  ازاین دلم میسوزه اوج بحران مالیمون بود ولی چون خریدعیدنکردم شوهرم بنده خداگف ...

همیشه برعکس میشه میفهمم منم سر کرم پودرم ضدحال خوردم و سر یکی دو تا چیز دیگه ... میدونی کفش حتما باید تو مغازه از همه لحاظ اوکی باشه برات 

راحت بره پات 

راه رفتنی نزنه بیرون پات ...

جلوش تنگ نباشه انگشتات فشار بیاد ..

جنسشم خوب باشه 

کف کفش ازبیرون اسفنجی نباشه

این تجربه بشه برای دفعه بعدت

نمیشه یه ماه پیش گرفتم تعویض وپس گرفته نمیشه تامغازه هابازبشه میشه 15فروردین الان این چندروزه روچیکا ...

عزیزمممم ... بذار اینجا بفروش ...شرایطتم بگو ... یکم قیمتو پایینتر بگی بهتر ازاینکه بدون استفاده بمونه دستت

عزیزمممم ... بذار اینجا بفروش ...شرایطتم بگو ... یکم قیمتو پایینتر بگی بهتر ازاینکه بدون استفاده بمو ...

من شهرستانم گمون نکنم کسی بخره به دردسرش نمی ارزه

همیشه برعکس میشه میفهمم منم سر کرم پودرم ضدحال خوردم و سر یکی دو تا چیز دیگه ... میدونی کفش حتما بای ...

آخه اونجاپوشیدم راه رفتم خوب بودیکم پای چپش فشارمیوردازپنجه اونم فروشنده گفت پاباپا فرق میکنه یکی دوباربپوشی جابازمیکنه دیروزکه اوردم بپوشم کلاپای چپش پام نرفت سشوارهم گرفتم یکم نرم بشه ولی نشد که نشد😢

آخه اونجاپوشیدم راه رفتم خوب بودیکم پای چپش فشارمیوردازپنجه اونم فروشنده گفت پاباپا فرق میکنه یکی دو ...

غلط کرده اصلا جا باز نمیکنه تا جا باز کنه باید همه ناخونات کبود شه 😐خب ادم کفش راحت باید بگیره نه اینکه اولش زجر کش بشه ک ... ۲۵۰ پول دادی ک چیز خوب بپوشی دیگه

غلط کرده اصلا جا باز نمیکنه تا جا باز کنه باید همه ناخونات کبود شه 😐خب ادم کفش راحت باید بگیره نه ا ...

وااااای نگوبه خداانقدراعصابم خوردشدکه نگودیروزازحرص میگرنم عودکردکلی سرددردکشیدم مسکن وشیاف اینامصرف کردم تاآروم شم حالابعدتعطیلات میبرم ببینم چی میگه میگم توزورکی گفتی خانم پنجه اش بازمیشه چرانشد پس

دردسر چرا ؟🤔 من مانتومو همینجا فروختم اول پول رو ریخت منم براش فرستادم ... یا باز ب ااطرافیانت بفرو ...

ببرم بعدعیدببینم چیکارش میتونم کنم اگه نشدمیفروشم یاچشمامومیبندم ومیندازم میره

وااااای نگوبه خداانقدراعصابم خوردشدکه نگودیروزازحرص میگرنم عودکردکلی سرددردکشیدم مسکن وشیاف اینامصرف ...

اره ببر تلاشتو بکن ... حداقل میگی تلاشمو کردم 

ولی اعصابتو خورد نکن بخاطر مال دنیا عزیزم هوای خودتو بیشتر داشته باش بالاتر از همه اینا سلامتیه و ارامش

خیلی بدددددددددد  ازاین دلم میسوزه اوج بحران مالیمون بود ولی چون خریدعیدنکردم شوهرم بنده خداگف ...

اگه میشه ببر تعویض کن

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗