2777
2789
عنوان

به بدبختی عادت کردین ارهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 50 پست
خوشت باشه حس حالتم خوب باشه چرابخودت گرفتی حرفای مارو نکنه توذهن خودت چیزی میگذره وگرنه توحرف ماچیزب ...

شما دوبار یپلایی کردی من یک بار جوابتو دادم

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

الان یه روان پریش اون ور پاچه منو گرفتهازش دفاع کردممیگه چرا اینجوری میگیبرمیگرده میگه نی نی سایتیا ...

دفاع نکن اینجاک همشون متاهل سن بالانیستن نصف تاپیک هابایکم دقت میبینی دورغن مث این تاپیکهای ک جدیدن پربازیدمیشه شوهرم رفت ۴۰ روزنیستش شوهرم رفت ۴ماه نیستش جدیدن مدشده پربازیدم میشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفاع نکن اینجاک همشون متاهل سن بالانیستن نصف تاپیک هابایکم دقت میبینی دورغن مث این تاپیکهای ک جدیدن ...

بخدا یجور رفتار میکنن رسما خودم به خودم شک دارم شاید منم که مشکل دارم😑

البته که شما اگر بری لباس افرادی که بهشون تجاوز شده رو ببینی ، متوجه میشی که متجاوز با پوشش و لباس ِ ...

سرچ کردم دیدم حق باشماس وقتی ب یه پیرزن ۸۵ ساله الزیمری توپارک رحم نمیکنن میخان ب یه دختر لباس نامناسب رحم کنن بخداک این مردم ب هیچی رحم نمیکنن 

سرچ کردم دیدم حق باشماس وقتی ب یه پیرزن ۸۵ ساله الزیمری توپارک رحم نمیکنن میخان ب یه دختر لباس نامنا ...

متاسفانه قاتل و متجاوز و.... بیمار هستند (البته حیفِ اسم ِ بیمار)

یعنی نه لباس براشون مهمه نه سن و سال نه چهره نه......

فقط ارضای حسِ وحشی گری مهمه براشون 

حالا یا باید مثل بعضی کشور ها ، این افراد با برچسبِ قاتل و متجاوز ، حق زندگی داشته باشند که مردم بشناسنشون

یا اصلا نباید حقِ ورود به جامعه رو داشته باشند

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ادم سالم میدونه ک مشکل داره دورازجونه شما وگرنه ادم مریض ک همه رودیونه خودشوعاقل میدونه

دقیقا همینه

هعی جو‌ اینجا پر ادمای مختلفه هر کی بیشتر تحمل کنه بیشتر میتونه بمونه

من به شخصه نمیتونم بمونم🦦

دقیقا همینههعی جو‌ اینجا پر ادمای مختلفه هر کی بیشتر تحمل کنه بیشتر میتونه بمونهمن به شخصه نمیتونم ب ...

ینی واسه یه چیزیای تاپیک میزنن ک یه بچه ۴ساله جوابشومیدونه دوس داری سرتوبزنی به دیوار

ی متن ساده کراشم اینوگذاشتنمیدونم ازکناریکی ردشدم دستشوبردبالامنظورش چیهنمیدونم نرفتم بیرون چرا چراش ...

😳😐

اینا بیشتر به حساسیت و وسواسه🗿

یه مدت منم رو رفتار مردم اینجوری بودم که چرا فلانی اینجور کرد

ولی هر چی بیخیال تر بهتر

بنظرم اوناهم باید بیخیال این چیزا شن

وگرنه اعصابشون خورد میشه 

خوشت باشه حس حالتم خوب باشه چرابخودت گرفتی حرفای مارو نکنه توذهن خودت چیزی میگذره وگرنه توحرف ماچیزب ...

خودش. از هموناس😂🤌🏻

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
الان یه روان پریش اون ور پاچه منو گرفتهازش دفاع کردممیگه چرا اینجوری میگیبرمیگرده میگه نی نی سایتیا ...

کلا جنگ دارن نمیدونن با خودشون چند چندن

خوددرگیری دارن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دفاع نکن اینجاک همشون متاهل سن بالانیستن نصف تاپیک هابایکم دقت میبینی دورغن مث این تاپیکهای ک جدیدن ...

یا اونایی که سوال جنسی میپرسن راهنمایی میکنی

بعد میبینی مرد بوده

سرچ کردم دیدم حق باشماس وقتی ب یه پیرزن ۸۵ ساله الزیمری توپارک رحم نمیکنن میخان ب یه دختر لباس نامنا ...

دقیقااااا دقیقااااااااا

ایرانی افغانی زن مردم نداره ها

ذات بد عنه