2777
2789
عنوان

من خیلی بد عکسم 😭

93 بازدید | 10 پست

واقعا برام معضل شده تو عکسای دسته جمعی 

اصلا انقدر دیگه اعتماد به نفسم پایینه نمیرم عکسمو نگاه کنم 

چی کار کنم راه حلی داره بهترشم آیا 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه تو عکسا نمیرم هر جا من تو عکسی باشم عکسه خراب شده
به جاش عکس میگیرم که اتفاقا خیلی خوب عکس میگیرم

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

وای دست رو دلم نذار درد ومصیبت من همینه توی عکس مثل اژدها میفتم که همه میگن عکس خودت نیست

بعد بهم میگن همینجوری خوبتر از عکساتی 🫠🫠

من اصلا نمیتونم تو عکس لبخند بزنم هر کاری میکنم عین این اسگلا میشه قیافم🤣

وای منم اصلا از ترسم نمیرم عکس بگیرم 

یا زوری بگیرم اشلا نمیرم ببینم چون میدونم بد میوفتم مخصوصا با دروبین جلو گوشی باز،سلفی بهتره 

وای منم اصلا از ترسم نمیرم عکس بگیرم یا زوری بگیرم اشلا نمیرم ببینم چون میدونم بد میوفتم مخصوصا با د ...

خیلی بده یا باید کیفیت دوربین گوشی عالی باشه یا ما باید بریم یه تغییری تو قیافه بدیم

خیلی بده یا باید کیفیت دوربین گوشی عالی باشه یا ما باید بریم یه تغییری تو قیافه بدیم

منکه تصمیم به تغییر دارم 

چون اینجوریم به بقیه میگی که من اعتماد به نفس ندارم حس ضعف داره