2777
2789
عنوان

بچه ها خاکبرسرشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورژانس ببر.ولی پرده فاقد اهمیته بچه رو مضطرب نکن بخاطرس

منکه ب بچه هیچی در مورد پرده نمیگم فقط خودم دارم عذاب میکشم الان دوساعت گذشته میگه خوبم ارومه فقط درازه

واقعا یعنی پرده بکارتش خورده؟الان چیکار کنم خاک بر سرم شد. دارم میمیرم از غصه تروخدا بگو چیکار کنم

خب زمانی که حراحتی روی اون ناحیه و حتی کناره های پاهاش نیست مسلما اون خون از داخل خارج شده 

بیمارستان ببرید اول محض اطمینان خیالتون راحت بشه اگر چیزی نیاز بود خودشون میگن بهشون بگی 

الان دکتر چی ببرم؟خاکبرسر شوهرم ک جرات نکردم بهش چیزی بگم 😭😭😭

ببر زنان

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببرم دکتر زنان؟

بله

ببین عزیزم.من یه بار رفته بودم دکتر زنان، اونجا خانومی دخترشو آورده بود و مثه شما بابت پرده بکارتش نگران بود. گویا رفته بودن قایق سواری و توی یه تکون شدید، ناحیه تناسلی دختره خورده بود به لبه ی قایق و یه کمی خون اومده بود و کبودی داشت. 

دکتر معاینه کرد و گفت مشکلی پیش نیومده و با اتفاقات اینچنینی پرده بکارت آسیب نمی بینه

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
ببرید اورژانس عوض اینکه برا پرده ی بکارت گریه کنیدعجب ادمایی پیدا میشنشاید اسیب جدی دیده

والا

ریدم تو هرچی پرده بکارته..بچه طفلک درد داره این جوش پرده میزنه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

همون لحظه باید دکتر میبردین 

اورژانس 

بچه افتاده ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشه 

عجب 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد