2777
2789
عنوان

بچه ها خاکبرسرشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 82 پست
یعنی دوساعته بچه همینطوری مونده شما نبردیش بیمارستان؟؟؟؟؟ عجبببب!!!!!

تو این دوساعت بچمو آروم کردم بهش چیزی دادم خورده اوکی الانم دارم میبرمش بیمارستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا به بچه استرس نده 

سلامتیش مهمتره .روح روانشو نابود میکنی با این رفتارت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خانم بچه تون اسیب جدی دیده طفلک زخم شدهباید بره بیمارستانحالیتونه؟ یا نگران یه پرده کوفتی هستید؟

حالیش نیست. انگار دخترش کالا بوده ضربه دیده فردا آقایی قبولش نمیکنه پسش میاره.

تو این دوساعت بچمو آروم کردم بهش چیزی دادم خورده اوکی الانم دارم میبرمش بیمارستان

افرین عزیزم ببرش یه بررسی کنن ضرر نداره

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

همینو بگوهمونجا داخل پارک باید با ماشین یک راست میبردن بیمارستان اورژانسنه که نگران پرده باشنمعلوم ن ...

خب ما ک فکرشو نمی‌کردیم تا این حد باشه الان تو خونه میبینم بچم چ دردی کشیده

حالیش نیست. انگار دخترش کالا بوده ضربه دیده فردا آقایی قبولش نمیکنه پسش میاره.

خفه شو بابا کثافتای اشغال من اومدم اینجا ببینم چیکار کنم کسی نیست حرفمو بهش بزنم بعد همه زر زر میکنن

خفه شو بابا کثافتای اشغال من اومدم اینجا ببینم چیکار کنم کسی نیست حرفمو بهش بزنم بعد همه زر زر میکنن

زر زر رو تو می‌کنی که پرده پرده از دهنت نمیفته. فکر کنم خیلی سر پرده خودت حساس بودن بیست نفر ریختن معاینه ات کردن که حساس شدی و به فکر پرده دختر هفت ساله ای! دوره اش تموم شد بفهم

نگران پرده و این چیزا نباش. جهت سلامت بچه ببرینش دکتر شاید اتفاق دیگه افتاده بشه مثلا جراحت.

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

خواهشا به بچه استرس نده سلامتیش مهمتره .روح روانشو نابود میکنی با این رفتارت

خب مگه من به بچه ۷ساله میام بگم پردت آسیب دیده بخدا شماها عقل ندارین تو کلتون من دوساعته دارم ارومش میکنم اما ی سری عقل کل اومدن اراجیف میگن ک این مادر نیست تا حالا نبرده دکتر همونجا تو پارک بچم بهش استرس وارد شده بعد با استرس باز ببرمش دکتر خب خدابیش یکم فکر کنین بعد حرف بزنین

باشه الان میبرمش بیمارستان بمیرم براش

نكران نباش عزیزم . شاید جای دیگه اش خراش برداشته. با همون لباس زیرش که خونی هست ببر دکتر . معاینه کنه. خواهر زاده ام تو مدرسه اینجور شده بود . دکتر معاینه کرد گفت خراش از جای دیگه است . یک پماد داد خوب شد .