2777
2789

برای دعوتی ک اقتصادی تر در بیاد 

شاغلم وقت نمیکنم بپزم 

مثلا برنج رو فقط خودم بپزم 

خورشت یا کباب

کدومش بصرفه تره

خورشت بیرون که اصلا خوب نمیشه

حداقل مرغ بگیر

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشت از بیرون خیلی ضایعس

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خودت غذا درست کنی ب نظرم بهتره تا حاضری بخری

زرشک پلو. با قورمه درست کن

سخت هم نیست

در کنارش سالاد فصل و سس

با زیتون مثلا

ژله و کارامل و‌‌‌‌...‌‌ اینا هم نمیخواد که بگن.  تجملاتی اش

کردی

برای بعداز شام هم میوه و چای

همین

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

كباب بگير نصف كن بذار توي ديس

سيب زميني سرخ كرده هم بذار با ليمو سبزي خيارشور…

اگه هزينش زياد ميشه خودتم يكم خورش درست كن

سبزي يا بادمجون قيمه..

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

خودت غذا درست کنی ب نظرم بهتره تا حاضری بخریزرشک پلو. با قورمه درست کنسخت هم نیستدر کنارش سالاد فصل ...

من خونه مادرم دسترب سیاه سفید نمیزدم بلد نیسم م استرس میگیرم فقط برا پنج مفر بلدم تا پنج غروب هم سرکارم 

میخوام برنج بپزم کباب کوبیده بگیرم چطوره