2777
2789
عنوان

نی نی سایت چرا اینجوریه☹️

148 بازدید | 19 پست

ادم میاد اینجا دلش میگیره 😔

تو اینستا و یوتوب میری ی دنیای رنگارنگ پر از آدمای شیک و پولدار و دخترای خوشگل و مستقل و پولدار (البته اون مستقل ک فک میکنید ن من اونایی مهاجرت تحصیلی کردن رو میگم) 

نی نی سایت میای دخترا شوهرو وسیله ای برای خوشبختی میدونن همش چله ور دار فلان کن 

یا پر از خیانت و زندگی هایی با فرهنگ های بسیار سنتی و سطح پایین 

اصلا جو سایت خیلی سمیه من ی مدت وابسته شده بودم ب نی نی سایت بعد مدت ها رفتم یوتوب فهمیدم دیگ جایز نیس ی لحظه هم بیام تو این سایت ادم افسردگی میگیره اینجا فقط چص نالس تا کسی هم میاد از خوشبختیش بگه سریع میگیرن روش 

سطح فرهنگی کاربرای اینستا و یوتیوب کجا 

نی نی سایتیا کجا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستای مناطق محرومه چون🤣🤦‍♀️🥴

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

دیگه ببخشید مردم مشکلات دارن 

من معذرت میخوام

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دنیای واقعی ترکیبی از اینجا و اینستا و یوتیوبه 

به هر حال اینجا طرف ناشناسه ،بخش تاریک زندگیشو تو میبینی ولی مسلما تو یوتیوب و اینستا کمتر کسی از بخش تاریک زندگیش چیزی نشون میده 😅

You're all the things I've got to remember

عین پایین شهر میمونه😐

اره بخدا من دیگ عمرا بیام اینجا 

من بخدا برا اولین بار رسمای مزخرف 

مثل دستمال خونی چ میدونم دعواهای سمی عروس مادرشوهر 

یا مثلا اداهای خواهر شوهر 

اینارو تازه اینجا دیدم والا خانواده پدر مادر من روستایی هستن ولی اصلا این چرت و پرتا رو ندارن😐

دنیای واقعی ترکیبی از اینجا و اینستا و یوتیوبه به هر حال اینجا طرف ناشناسه ،بخش تاریک زندگیشو تو میب ...

من منظورم بدبختی و مشکلات نبود 

ی سری رسومات 13577سال پیشم شما میتونی اینجا ببینی انقدر ک سنتی هستن بعضیا 😂

اره بخدا من دیگ عمرا بیام اینجا من بخدا برا اولین بار رسمای مزخرف مثل دستمال خونی چ میدونم دعواهای س ...

یکی به من می‌گفت شما شمالی ها تو دهات زندگی میکنین ما تهرانیا نیایم شمال از گشنگی میمیرید :/ کاملا مشخص بود از کجا داشت این کامنتو برا من میذاشت والا ما هم یادمون نرفته میان شمال تو پیاده رو زیر انداز میندازن میخوابن 

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

یکی به من می‌گفت شما شمالی ها تو دهات زندگی میکنین ما تهرانیا نیایم شمال از گشنگی میمیرید :/ کاملا م ...

اینا خودشون ی مشت ادم تازه ب دوران رسیده هستن 😂

ی سری تاپیک زده بودم درباره همین موضوع شهری و دهاتی همه گفتن کرجی ها شهرستانی حساب میشن فقط تهرانه ک شهره بقیه جاها شهرستانی حساب میشن 😀😂

حالا مردم کرجو بیای ببینی فقط... 😂

من منظورم بدبختی و مشکلات نبود ی سری رسومات 13577سال پیشم شما میتونی اینجا ببینی انقدر ک سنتی هستن ب ...

متاسفانه هست و حتی برای افراد تحصیل کرده هم هست ،من خودم اهل یه شهر کوچیکم والا نمیدونستم بکارت رو میرن گواهی میگیرن ولی کسیو میشناسم که الان اینستاشو ببینی میگی واو چه خفن ،سفرای خارجی ،لباسای باز پوشیدن و ....براشون عادیه و از اول تو کلان شهر بودن ولی برای ازدواجش خانواده اش گفتن برو بگیر !حتی خانواده ی داماد مخالف بودن ...

نمیشه استناد کرد به ظاهر آدما 😅الان خانواده ی من از دید اونا بسته هستن و در ظاهر سنتی ولی خیلی از چیزای سنتی رو خانواده از من نمیخواد !

You're all the things I've got to remember