2777
2789
عنوان

عکس النگوهامو ببینید دیشب خریدم

276 بازدید | 28 پست

بچه ها فروشنده کفت سایز دستت یکه

ولی من همیشه دو میخریدم…حس میکنم تنگه شما میتونید تشخیص بدید تنگه یا نه 

بعد اینا چجوری هستن من یکم دودل شدم از خریدش

مبارکه بذار ببینیم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونم عکس بزارم

شاید حجمش بالاست 

اسکرین شات بگیر از عکس بعد بذار

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بچه ها میزنه مطالب شما بزود منتشر میشود

میاد ولی دیرتر 

باید تایید بشه

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله خیر باشه برات

سایزش بد نیست ولی اگه دو بود شیک تر بود توی دستت

عه اسی مبارکه مال توام آینه ای که منتها پهنترش مال شما جسارتا دونه ای چن گرم و چه قیمت شد 

مبارکت باشه عزیزم ان شالله به دلخوش استفاده کنی و بیشترش کنی آینه ای همیشه مده و قشنگه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍