2777
2789

بخاطر حسودیا و عقده ها و دخالت های گل  خانوادش بخصوص مادر و خاهر مطلقش بحثمون میشد بعد بجای اینکه اونارو جمع کنه زندگی منو خراب کرد درخواست طلاق داده 

خودشم هر چی میشه میره ب اونا میگه همیشه کلا دخالت میکردن 

زور داره مشکل از اوناست بعد اون نمیخاد زندگی کنه 

سه ساله عقدم رابطه کامل داشتیم عروسی هم نگرفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً هم تو تاپیکت گفتم فدات شم بزار درخواست بده پدرشون در میارن هم نصف اموالش مال تو میشه بعد عقد هم باید مهریه تو بده با این آدم و این خانواده نمیتونی زندگی کنی 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

عزیزم تو باید زرنگ باشی الکی گولشون نخوری دعوا و بحث الکی نکنی بهش محبت کنی زیاد به خودت وابسته ش کنی 

مادر و خواهرش هم بزار هی بگن تائید کن ولی کار خودت بکن 

زودتر هم عروسی بگیر اگر نه بهش دیگه خدمات نده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
قبلاً هم تو تاپیکت گفتم فدات شم بزار درخواست بده پدرشون در میارن هم نصف اموالش مال تو میشه بعد عقد ه ...

اموالش ب اسم خودش نیس 

مهریمم ۲۱۴ تا بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی ۳۰ تا کلا مهریه دارم

اموالش ب اسم خودش نیس مهریمم ۲۱۴ تا بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی ۳۰ تا کلا مهریه دارم

اموالش و در میارن عسلم بری دادگاه بگی به اسم خانوادش کرده میرن پدر شو در میارن قربونت برم 

میرم واریزی پولاشو می‌خوان

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

اموالش و در میارن عسلم بری دادگاه بگی به اسم خانوادش کرده میرن پدر شو در میارن قربونت برم میرم واریز ...

ن از اول ب اسم اونا کرده همشم تو این سه سال بعد عقد با من ب دست آورده 

حساباشم سر جمع ۵ میلیون هم توش نبود اینا کلا از قبل برنامه ریزی کرده بودن ک نیتشون زندگی نیس خدا لعنتشون کنخ