2777
2789
عنوان

دندون قروچه دخترم توی خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 28 پست
یعنی یه طلسم نوشت انداختی گردنش بچه خوب و اصلا دندون قروچه نمیکنه؟؟؟

آره گذاشتم داخل گردنبند مخصوص دعا انداختم گردنش بعد که خوابید هی منتظر بودیم مثل هر شب دندون هاش رو بهم بماله ولی تا صبح اصلا این کار رو نکرد

شب بعدش هم باباش رو مامور کردم نگهبانی بده که دید دندون قروچه نداره

خیلی خوشحال شدیم

آره گذاشتم داخل گردنبند مخصوص دعا انداختم گردنش بعد که خوابید هی منتظر بودیم مثل هر شب دندون هاش رو ...

بعدش با شوهر جان یعنی جعبه شیرینی گرفتیم و یه سکه براش هدیه بردیم اولش قبول نمی‌کرد ولی اسرار کردیم قبول کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش زنگ زدی فقط مشکلت رو بگو دیگه حرف اضافه نزنبعدش نپرس طلسم مینویسی یا جادو چون خیلی بدش میادنگران ...

زنگ زدم گفت چند روز دیگه زنگ بزنید سرم شلوغه

توروخدا اگه تو رو میشناسه بهش زنگ بزن

آره گذاشتم داخل گردنبند مخصوص دعا انداختم گردنش بعد که خوابید هی منتظر بودیم مثل هر شب دندون هاش رو ...

من همین الان زنگ زدم با حاج علی صحبت کردم

مشکلم رو گفتم گفت مینویسم برات

شماره کارت گرفت پولش رو زدم

زنگ زدم گفت چند روز دیگه زنگ بزنید سرم شلوغهتوروخدا اگه تو رو میشناسه بهش زنگ بزن

جآن بچه ام منو نمیشناسه اینقدر زنگ بزن تا برداره

فقط مشکلت رو بگو قیمت بگیر بعدش بگو شماره کاره کارت بدین

تا شما کارت نداده قط نکن

بگو همین الان شماره کارت بده وایز کنم

جآن بچه ام منو نمیشناسه اینقدر زنگ بزن تا بردارهفقط مشکلت رو بگو قیمت بگیر بعدش بگو شماره کاره کارت ...

وقتی واریز کردی مجبور میشه بنویسه

اینجوری سرش شلوغه یادش میره وقتی پول بگیره شما رو میزاره تو نوبت

جآن بچه ام منو نمیشناسه اینقدر زنگ بزن تا بردارهفقط مشکلت رو بگو قیمت بگیر بعدش بگو شماره کاره کارت ...

آره منم اسرار کردم تا شماره کارت از علی آقا گرفتم که دعا رو شروع کنه به نوشتن

بعدش رسید براش فرستادم

امروز دعا رو پست کرد

سلام عزیزم خوبی بچه منم همین مشکل رو داشت توی ایران شهرنبود که نبریم دکتر حتی یکبار هم بردیم آلمان پ ...

عزیزم من هر چی زنگ میزنم جواب نمیده

نکنه شماره اشتباه دادی

آره منم اسرار کردم تا شماره کارت از علی آقا گرفتم که دعا رو شروع کنه به نوشتنبعدش رسید براش فرستادما ...

خب به محض اینکه دعا ها رسید دستت ببین روش چی نوشته دقیق انجام بده اگه شک داشتی بهش بگو راهنمایی کنه خود سر کاری انجام نده

سلام عزیزم خوبی بچه منم همین مشکل رو داشت توی ایران شهرنبود که نبریم دکتر حتی یکبار هم بردیم آلمان پ ...

پسر منم این مشکل رو داره میشه لطفا شماره دعا نویس رو بهم بدی شاید برای ما هم درست شد

مرسی