2777
2789
عنوان

خواهر من با یه ازدواج خودشو بدبخت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت چند سال بود؟نمیشه که پسرت و نامزد رسمی اش بندازی بیرونچون‌دختر نوزده سال داری که به عقل کافی ...

کسی اجازه نداره بیاد خونه مردم با زنش بخابه. اکی؟ گمشه بره خونه بگیره من اونموقع خودم به مادرم اعتراض کردم گفتم ما متوجه میشیم میرن داخل اتاق براس رابطه دیوار به دیوار اتاق ما

بنظرت زشت نیست؟

خاله منم همین اتفاق براش افتاد زیباترین و با وقار ترین دختر فامیل بوددانشجو با حیا زیبا موهای بلند ح ...

بله خانواده نمیتونه غلط میکنه بچه دار میشه وصتی نمیتونه درست مراقبت کنه

کسی اجازه نداره بیاد خونه مردم با زنش بخابه. اکی؟ گمشه بره خونه بگیره من اونموقع خودم به مادرم اعترا ...

من اینطور فکر نمیکنم.دوره یه جوری شده که اگر برادرم و نامزدش اینجور نکنن.تو تی وی و مجازی و همه هست و میفههمم

اگر بیشتر از ۶ماه نامزد بودن حق دارید و باید سریع تر پدرتون واسشون عروسی میگرفتن

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

ببخشید ولی چقد شماها دخترای پررویی بودین که این مسائلو تو روی مامانتون مطرح می‌کردین. هرچند کار برادرت هم درست نبوده، ولی خوووب

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

متاسفم برای تجربه خواهرتون. ولی به عنوان کسی که برادرام انقدر وقیحن که طبقه دوم خونمون دوس دختراشونو میاوردن، خودم و خواهرام تا کلی سال خر نشدیم بپریم تو ازدواج. چون اصن این مسائل ربطی به هم نداره. اگر خواهرت انقدر سست هست که با دیدن دو تا نامزد تو اتاق بره شوهر کنه ۱۷ سالگی، ممکن بود تو فیلم یا مدرسه و دانشگاه شیشه کشیدن یه نفرو ببینه و بره معتاد شه. تمام حرفای خواهر شما بهانه اس. بله بدبخت شده، اما خودش کرده. ۱۷ سالگی هم خیلی هم زود نیست، آدمی خامه تو این سن، ولی نه در حدی که خودشو نابود کنه و بعد طلبکار بقیه باشه. به نظرم به جای تایید حرفاش شما به عنوان خواهر بهش بفهمون که الان موقع منفعلی و رد مسولیت نیست که بخواد تازه تقصیرو بندازه گردن بقیه، بگو بابا بهت واقعیتو گفت تو پافشاری کردی، الانم واسه خودت راه حل پیدا کن زندگیتو جلو ببری. تمام. دلسوزی کردن و حق دادنای الکی تو این موقعیتا بیشتر به ضرر خواهر شما تموم میشه. 

ببخشید ولی چقد شماها دخترای پررویی بودین که این مسائلو تو روی مامانتون مطرح می‌کردین. هرچند کار براد ...

مثلا چیو مطرح کردیم دقیقا؟؟؟؟؟

گفتیم خوشمون نمیاد کسی دیوار با دیوار اتاق ما با زنش رابطه داره اینجا خونه و محل ارامش ماست نه جای رخت خواب پهن کردن

ببخشید ولی چقد شماها دخترای پررویی بودین که این مسائلو تو روی مامانتون مطرح می‌کردین. هرچند کار براد ...

از کدوم قرن اومدی با این طرز تفکرت؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...