2777
2789
عنوان

خواهر من با یه ازدواج خودشو بدبخت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 44 پست
متاسفم برای تجربه خواهرتون. ولی به عنوان کسی که برادرام انقدر وقیحن که طبقه دوم خونمون دوس دختراشونو ...

ببین الان با اونموقع فرق داره دیدن خیلی چیزا عادی تره 

من منکر اشتباه خودش نیستم

ولی مادرم هم خیلی مقصره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو ربطی نداره

شعورت از همون کامنت اولت معلوم بود

به خودت زحمت نده یه فحش دیگه پست کنی.

نمیخونمت ...

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شعورت از همون کامنت اولت معلوم بودبه خودت زحمت نده یه فحش دیگه پست کنی.نمیخونمت ...

وقتی کسی با تو حرف نزده چرند نگو خانم باشعور. بعدم من کِی فحش پست کردم که یه فحش دیگه پست کنم؟؟؟ میخوای بخون میخوای نخون فدای سرم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

استارترحالاخواهرت دلش ازدواج میخواست چرایه پس درست حسابی پیدانکرد؟

چراحاضربه ازدواج بااین پاپتی شد؟

خواهرت اگرپشیمونه چراحاضرنیست طلاق بگیره؟فکرکنم پشیمون نیست خواهرت از انتخابش وگرنه همون سال اول طلاقشومیگرفت برمیگشت

استارترحالاخواهرت دلش ازدواج میخواست چرایه پس درست حسابی پیدانکرد؟چراحاضربه ازدواج بااین پاپتی شد؟خو ...

من نمیدونم

اول اینجوری نبود پول داشت

خواهرم جون یه دختر داره به خاظر بچش مونده

کسی اجازه نداره بیاد خونه مردم با زنش بخابه. اکی؟ گمشه بره خونه بگیره من اونموقع خودم به مادرم اعترا ...

ما هم مثل شما بودیم برادرمون ازدواج کرد اومد تو یه اناق خونه ما زندگی کرد تا هفت سال  ولی نگفتیم شوهر میخواییم این چه حرفیه که تو میرنی 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ما هم مثل شما بودیم برادرمون ازدواج کرد اومد تو یه اناق خونه ما زندگی کرد تا هفت سال ولی نگفتیم شوه ...

این حرف خواهرمه من خودم مثل اثن نکردم درسم رو خوندم ولی کلا زن و شوهر خونه مردم نباید غلط اضافه کنه

نظرم اینه عوض هم نمیشه

برادر شماهم با شما زندگی میکرده چی میشه گفت

این حرف خواهرمه من خودم مثل اثن نکردم درسم رو خوندم ولی کلا زن و شوهر خونه مردم نباید غلط اضافه کنهن ...

نظرت عوض بشه 

الانم خیلیا هستن از قدیمم بوده   کلاتو یه اتاق پدرشوهر زندگی میکنن زنو شوهر همه هم میدونن چه خبره اون تو 

اصلا دلیل خواهرت برا بدبختی قابل قبول نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗