2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری ازدواج کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 17 پست
همه میگن پول مهم نیست وماپول پرستیم حالاماقناعت کنیم اون بچه ای که قراره به دنیابیادچه گناهی کرده قن ...

"پول مهم نیست" که خب قطعا اشتباهه یه جورایی از روی ندونستن حرف زدنه و بعد ب مشکل میخوری حتما مهمه و به قدر اداره زندگی اهمیت داره اما یه جورایی اولویت اول نیست

در مورد بچه

به نظرم رفاه بچه صرفا خرید روزانه توی سوپر مارکت و انواع کلاس های تابستانه و صد نوع اسباب بازی و....نیست.

اگه خود زوجین هر دو از یه شخصیت خوب از یه خوداگاهی خود مراقبتی برخوردار باشن یعنی اون گرمی و محبت واقعی رو توی خانواده ایجاد کنند انچنان بچه توی آغوش گرم این دو نفر بزرگ میشه که هیچ کدوم از بچه های دیگه با وجود پول و ثروت تجربه نخواهند کرد

بنظرم رفاه و اسایش واقعی برای یه بچه صرفا خریدنی با پول نیست

از درون میجوشه از درون والدین

البته اعتدال باید همیشه رعایت شه منظورم محروم کردن از همه چی نیست و اینکه نمیشه شرایط سخت اقتصادی رو هم نادیده گرفت

اما ازدواج ی نیاز واقعیه و ما باید خودمونو سازگار کنیم

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!

"پول مهم نیست" که خب قطعا اشتباهه یه جورایی از روی ندونستن حرف زدنه و بعد ب مشکل میخوری حتما مهمه و ...

خب خودتون میدونین که الان مثل قبلانیست برای این که فرزندبخوادبه یه جایی برسه باید هزینه کرد

مثلابخوادیه هنری روبه صورت حرفه ای یا بگیره بایدکلی هزینه کرد ووقاعاسرمایه میخواد

الان دیگه پول دراووردن روزبه روزسخت ترشده کارپیداکردن خیلی بده وبایداولش هزینه کرد تابتونی شاغل بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتون میدونین که الان مثل قبلانیست برای این که فرزندبخوادبه یه جایی برسه باید هزینه کردمثلابخواد ...

از این بابت که شما فرمودین اره

قطعا مثل قبل نیست و خیلی سخت شده

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!