2777
2789
به کجا دقیقا دارن میرسن؟همه ی فامیل شوهرم می‌خوان باهم برن تفریح به ماهم چیزی نگفتنبعد زنگ زدن شام م ...

چرا عزیزم، منم که همون اول کامنتها را ببین گفتم بگو من به مامانم سپردم بعد کاربرا گفتند منظور استارتر این بوده که خواهرشوهر گفته فقط برای خودتون شام بپز، اونا گفتم یه لحظه جا خوردم.

بله اگه خواهرشوهرت گفته برای ما بپز ،شما  حق داری ناراحت بشی و بگو کار دارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز همه خودشونو زدن به خنگی😵‍💫😵‍💫😵‍💫

استارتر بهش رو نده اصلا

غذای خودتونو ببر بعدم بگو من بچه کوچیک دارم نمیتونم کاری کنم مامانم برام فرستاده نمیدونسته کس ذیگه هم هست فقط برا دونفر فرستاده

محلشم نذار زیاد بعضیا خیلی پررو و عوضی ان

همین اول نخونده میگم تویی که بچه ۲۰ روزه داره تویی که تازه زایمان کردی حتی غذا گذاشتن واسه خودتونم سخته برات چه برسه بقیه

اینم دست خودش نیست بی درکه وگرنه منم زنداداشم زایمان کرد خداشاهدا تا ۱ ماهگی بچه نزاشتیم دست بزنه کلا پیشش بودیم

لایک نکن خواهر منننن  
چرا میشه درسته میکنمولی چرا باید برا اونا هم درست کنم؟اونا برن تفریح من غذاشونو بپزم؟

یک جا میگی فقط غذا خودتو شوهرتو درست کنی.یک جا میگی غذای همه رو. نفهمیدم من که اخر چی گفتن؟

نه بابا با بچه ۲۰ روزه باید مث ملکه بشینی قوم شوهر غذا بیاره بکنه دهنتمگه نمیدونستی؟

انگار بقیه رو کسی نزاییده...مردم با بچه هزارتا کارمیکنن..تازه بچه بیست روزه که همش خوابه...اتفاقا با بچه ی بیست روزه اصلا نباید بیرون رفت چه خودش غذا بپزه چه دیگران براش بپزن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خودمو شوهرم

شام خودت و شوهرت بهش گفتی مرغ و وسیله ندارین و بعدش توضیح دادی که مامانت خوراک اورده برا خوتون و مادرت درست کنی؟

اینم شد حرف؟؟؟؟؟؟

بخواین برین باید غذا درست منی نرفتین هم لزومی نداره

جوری گفتی که فکر کردیم گفته غذای همه رو درست کنی

اون چیز بدی نگفته 

رو رفتار و حرفات دقت کن

مگه تو خونه غذا دزست نمیکنی ؟ چه فرقی داره برا داخل خونه یا بیرون درست کنی؟

درضمن نتونستی هم شوهرت میتونه یه چیزی بخره و ببره

فقط میگفتی ممنون خبر دادی اگه قراره برین یا درست میکردی یا میخریدین

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

به کجا دقیقا دارن میرسن؟همه ی فامیل شوهرم می‌خوان باهم برن تفریح به ماهم چیزی نگفتنبعد زنگ زدن شام م ...

ولشون کن اینجا آدم بیشعور زیاده

منم یبار گفتم مادرشوهرم عید دیدنی با اینکه یه در حیاط فاصلمونه خونه ما نیومده با اینکه من هیچوقت از گل نازک تر بهشون نگفتم 

میخام ب روش بیارم ،همه میگفتن وا مگ چیکار کرده،کم عقلی وبرو خوشحال باش دورت نمیاد و...

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚