2777
2789
عنوان

با این تراز چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مشاور انتخاب رشته میرفتم. بعد بینایی شنوایی خیلی دوست داشتم میخواستم بینایی رو حتما بزنم. اصرار داشت که بازارکارش دیگه مثل قبل نیست تهش با یه بینایی سنج صحبت کرده بود گفته بود اینجوری نیست که اصلا کار نداشته باشه اما درامدش به اندازه سه رشته تاپ نیست یکمی هم داره اشباع میشه که به این توجه نکن تمام رشته ها کارشون کمه اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم. دیگه خودت باید از قبل بدونی و واردش بشی. شنوایی سنجی هم دوست من خونده میگه اصلا کار نداره تهش باز کنکور داد

با چشم باز انتخاب رشته کن. برو با دوتا بینایی سنج حرف بزن اگر میخوای این رو انتخاب کنی

اما بازم بین بینایی سنجی و کاردرمانی خب بینایی بهتره

من مشاور انتخاب رشته میرفتم. بعد بینایی شنوایی خیلی دوست داشتم میخواستم بینایی رو حتما بزنم. اصرار د ...

ممن اول فیزیو ترجیحمه‌بعدش پروتز دندانی،،بین کارو بینایی هم گفتم برم کار باز کنکور بدم واسه فیزیو،ولی توخونه بابام نباشم پراسترسه

ممن اول فیزیو ترجیحمه‌بعدش پروتز دندانی،،بین کارو بینایی هم گفتم برم کار باز کنکور بدم واسه فیزیو،ول ...

همراه با دانشگاه کنکور سخته. انشالله فیزیو رو بیاری حالا ولی در کل چیزیو انتخاب کن که عذاب نکشی ۴ سال و شب امتحاناش حالت از کتابت بهم نخوره

جدا یعنی اوضاع شنوایی انقد بد شده؟

اوضاع شنوایی که اصلا خوب نیست. میگفتن بینایی رو اگه اصرار داری بزن شنوایی نه

دوست خود من هم گفت بازارکارش مناسب نیست و به شدت اشباع شده پشیمونم عمرمو هدر دادم تهش دوباره کنکور داد