2777
2789
عنوان

⛔ سن 2️⃣4️⃣ سالگی برای پزشکی قبول شدن دیره ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هم سن توام و هدفم پزشکیه و شروع کردم جدی درس خوندن الان بدون ذره ای اهمیت به سنم

آفرین

جامعه با جا انداختن این حرف که دیره و سنتون بالاست و... 

کسایی که میخوان تلاش کنن رو افسرده و دلسرد میکنن

طرف تازه اول راهه بهش میگن دیره!

بعدا هم میگن اگه واقعا میخواستید میخوندید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مرسی دعام کن

لایق باشم ، چشم عزیزم حتما

ان شاءالله موفق بشی❤🍀

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میخاستم راهنمایی کنم کنکوریارو دانشجو پزشکیم سال 1

ببخشید شما بین دندون تعهدی و پزشکی پردیس تیپ یک کدوم رو ترجیح میدین؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بفرما منو راهنمایی کن یه ۲۰ درصد از مطالب رو یادمه

تا آخر شهریور مباحثی که اون دوره اذیتتون میکردن رو یه نگاهی بندازین از مهر با یکی از آزمونا ترجیحا قلمچی یا ماز شروع کنین 

نسبت مطالعه 1 به 3 باشه مثلا 20 دقیقه مطالعه 60 دقیقه حل سوال و تثبیت 

عمومیا رو از همین امشب برنامه ریزی کنین تا دی یه دور تموم کرده باشین ، پایبند به آزمون باشین 

سلام عزیز نه اصلا دختر خاله من دید من روانی پزشکیم اولین سال پشت کنکور بودنم ۳۵ سالش بود رفت خارج

الان دندان پزشکه منم همون سال پدرم سرطان گرفت تک فرزندم افسرده ترين شدم البته الحمدلله کما هو اهله ❤️💚❤️

فقط خدا به پدرم که میگفتن یک ماه زنده نمونه شفا و سلامتی داد

من خیلی از درس دور شدم الان ۲۷ ۲۸ سالمه افسرده ترینم حس اینکه دیره و هیچی نیستم داره دیونم میکنه

چون خیلی عاشق پزشکی بودم فقط اشتباه مرگبارم این بود که فراموش کرده بودم از خدا جون کمک بخوام 

چون بدون اذن او برگی از درخت نمی افته❤️💚❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🤲🙏

اما من احمق ترين از استرس های شدید که فکر میکردم دی وی دی و فیلم و مشاور معجزه می کنند همش 

پول پدر معلم بازنشستمو با گریه میگرفتم و 

به اونا میدادم و تهش افسرده تر دل مرده تر میشدم😭💔

فقط تنها مشاوری که خیلی با خدا و با وجدان و با سواد هستند و از ته قلبم دوسشون دارم و لیاقت شاگردیشون 

رو نداشتم خانم دکتر فاطمه خدابخشی هستند که خودشون تیزهوشانی و معلم ریاضی بودند و در ۲۴ سالگی پزشکی قبول شدند

و الان بسلامتی یک ماه دیگه فارغ التحصیل هستند و پیچ مشاوره ای داتیس دارند

همینطور عزیز قلبم ماهلین جان براتی که دانشجوی پزشکی هستند و از فرشته ها بهترن

لطفا ۵ شاخه گل مطهر صلوات نذر ظهور قائم آل محمد صلوات الله علیه و آله بفرستید عزیزانم❤️💚❤️🤲🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💝💛✅️😍